Majd meglátjuk, hogyan kezelik le a problémát, tény, hogy a BÉT-en lévő cégek menedzsmentjei között nem sok olyan van, amelyik nem simlis. Nyilván a többségi rv tulajdonnal a zsebben bármit megszavazhatnak - ennek fényében ígyis-úgyis színjáték lesz az egész kgy.
szóval signal jelentette ezt az osztalékvisszavonást, a felügyelet szerint nincs itt semmi látnivaló. De szerinted a vezetés ezek után közgyűlésen, ha simán leszavazza az osztalékot (mert természetesen simán meglesz a többségük) annyira retteg néhány szúrós tekintettől vagy egy fogak között ki nem hallatszó "akkor basszátok meg" sóhajtól, hogy inkább a wirecardi útra kényszerül lépni. Elkezd inkább eredményeket hamisítani, csalni olyan adatokkal, amiről a másik oldalon is nyom van...mivel valaki átvette azt az energiát. Nyilván szükség van erre.....pedig úgy tartottam magamról, hogy van fantáziám...de fasorban sem vagyok
Tudom, ezt csalásnak hívják. De ilyenkor mindig Churchill híres mondása jut az eszembe: 'csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok'. . Szép grafikonokkal mindent alá lehet támasztani, és annak az ellenkezőjét is.
Nyilván én is úgy gondolom, hogy az oszlopdiagram magasságában lesz a tényleges adatoktól eltérő adat megjelenítve. Ki ismeri rajtuk kívül a szerteágazó forrásból beérkező adatokat? Senki - szerintem. Az excellel meg könnyű hibázni, egy-két adat véletlenül kimarad az összesítésből, mondjuk hibás cellaképlet miatt...
Sajnos tartok attól, hogy a jelentés kissé kozmetikázott lesz, mivel túl jó jelentés alapján igencsak tarthatatlanná válna az osztalékfizetés korábbi visszavonása.
PANNERGY