Én azt, hogy olyan mértékben lesz meghatározva, hogy: • összhangban a kormány kommunikációjával, támogassa a geotermia terjedését, • az esetleg elmúlt évben változó egyéb tényezők (pl áram ára) figyelembevétele mellett is jelentős profit legyen realizálható a geotermikus energia értékesítésén (kb mint most)
a celtartalek, ami meg lett most kepezve (329M talan). Ez mekkora idötavra lett kepezve? Igazabol a Q2 vege allapot van meg, de Q3 meg pont "magas" atveteli arral ketyeg. Szoval ha meglesz - a hetvege miatt nem tudjuk pontosan mikor, de legyen - legkesöbb oktober 2-an az uj hatosagi ar. Akkor feltetelezve, hogy az uj ar kisebb lesz mint a mostani, ha a (regi ar - uj ar) * becsült Q4 hömennyiseg
Rés betöltve. Megérzésem szerint a május óta élő trendvonal érintése is benne van a pakliban. Kb 10 forinttal lejjebb. . Ami ennél sokkal fontosabb, az a közelgő időszak potenciális hatása a cégre. Pl a hamarosan megjelenő hatósági ár…
Az AW-ban most nagyobb felértékelődési potenciált látok, de a Panny-t több szempontból is valóban kedvelem. Az egyik, hogy ennek a legkisebb az üzleti kockázata. Gyakorlatilag minden évben hozza a tervet. Masrészt továbbra is úgy gondolom, hogy a geotermikus energiának el kell durrannia itthon, és abban a Pannynak szerepe kell, hogy legyen.
hülyék mindig vannak. te meg túlságosan kedveled ezt a céget. más kritikám sose volt veled, de ezt saját magad is elszoktad ismerni. :) hogy az egyik kedvenc kis nyrt-d a pannergy
ja ok....hat megneztem valoban nem nagyon szokott közlöny hetvegen jönni....akkor passzolok, hogy ilyenkor elöbb vagy utobb jön...hogy akkor vegül szept 29 vagy oktober 2 lesz, ezt sajnos nem tudom.
OTP Klíma alap képtelen emelkedni, USA-ban a zöld alapok a béka segge alatt. A zöld energia rv-ek (hidrogenes cégek, litium, szél, napenergia) szét vannak nyomva. Lehet itt pampogni, de amíg a regnáló hatalom nem érdekelt abban, hogy ezek emelkedjenek, addig nem lesz itt semmi látnivaló. Olaj szárnyal, urán csúcson, gáz el fog szállni. Erről ennyit.
Elment a pénz CyBerg-re,. 🙂 Amúgy az (OTP) ESG-s alapjaiban elférne pár ezer db PE részvény is, ha már elemzik és a céláruk is jóval fejebb van a jelenleginél.
PANNERGY