Ne viccelj túlbecsülsz minket! Az a helyzet a piaci befektetők fókuszába került! Annyi minden túl lett pörgetve, kevés elhanyagolt értékes normális fundás papir maradt Bét-en… én már a zöld szektorba költözök a portfolióm jelentős részével. Meglátásom szerint ez az irány. :) Energia függőségünk és globalizált fogyasztásunk azt mutatja erre van igény! Szóval energia a szektor, zöld dolgok az egyenlő a 2025-el! EU ebbe tolja a pénzeket… mindenféle energia függőségtől meg akar szabadulni…
Ha áttekintjük a BÉT részvényeit azt látjuk, hogy az utóbbi napokban szinte minden emelkedik. Ilyenkor - januárban szokták mind a kicsik, mind a nagyok a tőkéjüket újra allokálni. Nyilván főként olyan részvényekbe igyekeznek csoportosítani a pénzt amelyektôl emelkedést várnak. A Panny mindenképpen benne lehet a pakliban. Bár sokan fókuszálnak ilyenkor a magas osztalék hozamú részvényekre, a Panny pedig nem az, de mivel megújuló, zöld energiát termelő szegmensbe tartozik - amit az EU is támogat, ezért felkeltheti a befektetők figyelmét. Nincs ebben semmi különös. A cég transzparenst, sok év óta nyereségesen működik, hozza az előzetes tervek szerinti hőenergia termelést. A részvény ára noha évről-évre emelkedik, de a fair értéke alatt forog. Bármikor elkezdődhet a SRV is - erre a 2024-es közgyűlés felhatalmazta az igazgatóságot. Mivel ez alapján tavaly nem vettek, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy hamarosan elkezdik. Az utóbbi években január környékén mindíg emelkedett az ára. Szerintem mind rövid, mind pedig hosszabb távon van benne potenciál!
Bocs Oldrider Ur csak nekem olyan fura, hogy a vegén vett bele annyiért, olyan srv szagu nekem...de nem ertek hozza mert most van elosszor.Olyan mintha beakart volna gyujteni egy x mennyiséget...erdemes lenne osszeadni az 1000db feletti vételeket ...mind1..amugy..a lenyeg hogy megy....jo ejszakát Neked.
Felhatalmazásuk megvan. Volt, hogy előre bejelentették mielőtt megkezdték a vásárlást, de nincsen bejelentési kötelezettségük miikor kezdik. Utólag szokták jelezni mennyit vettek, valamint tájékoztatnak, hogyha valami miatt megszakítják a vásárlást. Akár lehetett SRV is a mai forgalomban, pár nap múlva kiderül.
Örülök neki! Te, Toka úr, Labanc mester - vagyis a csapatotok sokkal többet segítettetek már nekem és sokunknak. Megtaláltátok és eredményesen működtetiket a szinergiát, amely nyereséges stratégiát eredményez. Ez a tőzsdézés alfája és ómegája. Köszönrt érte!
Csak a Te szakmai Topicod olvasom! Én is meg szeretném köszönni a sok munkát, amit beleteszel! Javarészt Te objektivitásod győzött meg, hogy jó helyen van a pénzem.
Oldrider Úr ez nem srv volt ma?...vagy itt hogy szokták bejelentik elotte vagy utolag?...volt olyan nagy vétel is hogy csak ámulok....mindegy ám, a lényeg hogy megy.
PANNERGY