Hát bakker, térj már észhez, te nem ezt csinálnád, ha a te városkád utcáin masírozna a ruszki?? Segítek! Én pont ezt csinálnám, azzal, ami a kezem ügyébe akad. Akkor én most náci vagyok?
Ember ! Én nem az Ukránokra írtam a hátrálást, hanem a ruszkikra ! ( a világ ellenük van, EU fegyvert szállít az ukránoknak... ! ) Ha sarokba szorítják, akkor minden mindegy alapon beveti, amit igért ! :(
Volt az a video ahol a pancelozott harcjarmu athajtott a szemelygepkocsin. No, attol 50 meterre es 20 masodpercel korabban civilek lottek a egy katonai tehetgepjarmure, ami a parkoloban allt meg. A platon utazo katonat es a sofort megoltek a civil ruhas emberek.
Azt azért szánalom látni, hogy Vityának hogy kell most törölgetnie az ajkairól putykó apó produktummaradványait az eu nyilvánossága előtt. Közben azt hajtogatva, én nem is csináltam semmit. Hmm, tényleg sajnálom szegényt most.
Szerintem az oroszok nem akarnak nagyszamu polgari aldozatot. Viszont innentol maskeppen kell viselkedniuk. Az elobb lattam egy videot, ahol egy szuk utcaban kertes hazak kozott pusztitokttak el egy orosz szazadot az ukranok. A csaladi hazak mugul tamadva. Ez a fajta ukran hadviseles a sajat lakossagukat is pusztitja.
Denmark to donate up to 2,700 anti-tank weapons to Ukraine - PM says Gyűlik a csúzli, nem véletlenül nem az Armatákat küldik a riszkik, az már túl nagy blamázs lennem ha azokat is ott kéne hagyni a rusz bölcső földjén. Erre az ukrán túrára most meg majd rá lehet fogni, hogy csak leselejtezték a régi haditechnikát, mert nem volt hol tárolni már. :))
Passziv háború Tartson sokáig,mit mondanék erre. Katonai Hitelek is vannak már. Megelőlegezik ezt is, azt is!. mi van ítt!! zsumbúj! -"java árúk" ott kötnek ki.
Elég elszomorító a horogkeresztet látni. Sajnos a világ közéleteben, Magyarországon is kezd elterjedni az a gondolkodás, hogy Hitler fő tevékenysége az utak építése és a német nemzet felviragoztatasa volt. Lassan az a kép kezd kialakulni, hogy a 2. világháborúban az agresszor Sztálin ellen Hitler és a többi nemzet együtt harcolt. És ahogy a szalon antiszemita mondja : "Holokauszt nem volt, de szükség van rá"
Ez is érdekes lesz: "Egyben letiltják az orosz propagandát is, így az állami tulajdonú Russia
Today, a Sputnik és a leágazásaik nem hirdethetik tovább Putyin
üzeneteit. Valamint szankciókat vetnek ki Fehéroroszországra is, ami
csatlós államként szintén részt vesz az Ukrajna elleni háborúban. Ezek a az ország legfontosabb szektorait és exporttermékeit érintik majd. "
-milyen háború ez?! -lehet később is becsatlakozni..Érdekes..::)) Először nem volt aki beleállt(mellé) volna V.Z.-nek,mint ország legyen hadviselő,most meg már az egész világ. -na jó felesleges nekem ezen merengeni.
amatőr photoshop, egy ~7.es is jobbat csinál...☺ szvsz. ok... van ez az 'azovi-gárda', ami egy szélsőjobbos , lehet náci jellegű csapat, ilyenek mindenütt vannak, itt is volt a '~magyar gárda'? pl. kérdés mi volt előbb a tojás v. a tyúk... a 14-es orosz annektálás és szeparatizmus miatt jöttek létre, v. akkor is miattuk mentek be az oroszok...? a jelenlegi helyzetben ez már nem is olyan fontos... ha putyin tartotta volna magát ahhoz, hogy bevonul a két szeparatista 'megyébe', 'békefenntartási' célból és egy célirányos csapattal elkezdi levadászni az azovi-gárdát, - akiket lehet joggal náciz le(?) - azt még lehet el tudta volna fogadni a közvélemény is, az amcsik is csináltak már ilyet sztem nem-egyszer.... nem értem miért nem volt ez elég neki ? az 'összeesküvés gyártói' cikk szerint ezt a lerohanást az amcsik 'szarkavarása' , 'csapdája?' miatt lépte volna meg putyin... hát ez elég büdös így...(?) szvsz '
OROSZ-UKRÁN háború