"When goods don’t cross borders, Soldiers will" Természetesen van értelme gazdaságilag összekötve lenni egy hatalommal, mert a mérleg másik végébe ott lesz a veszteség konfliktus esetén, nem véletlen volt fél európa rákötve és van most is Oroszországra. Ez az egyik pont a konfliktus elkerülésre. Másként a brexit óta egyre többször szorgalmazta az európai közös hadsereget, hozott létre hadipari vegyesvállalatokat a német Rheinmetallal.
lehet rövidesen nekünk is menekülni kellesz(?), persze azt se lehet tudni merre, és o1izé eddigi 'migráns' politikája következtében vajon milyen fogadtatásban részesítenek ☻(?) szvsz
Ha túl sokan nyalják valakinek a valagát, akkor elhiszi magáról, hogy az ő valaga már sokkal különb, mint másoké, és azt akarja, hogy még többen nyalják. Ilyen értelemben igenis van Vityának felelőssége, hogy ide jutottunk, bátorította a méretes nyelvcsapásokkal putykó apót éveken át ő is. Nyilván nem Vitya odaadását élvezte leginkább putykó apó, de még egy nyelv az még egy nyelv, na.
Szép Jó estét skacok ! Sosem gondoltam volna, de ha lenne egy olyan bűvös kívánságom, hogy holnaptól melyik ország vezetője ne létezzen, hát nem a Rutte, vagy a Biden lenne az, de még véletlenül sem Kim (aki Putyinhoz képest egy elkényeztetett jófej hülyegyerek), hanem sajnos Putyin. Nagyon nagyot csalódtam benne (gondolom meghatja:)), ilyet, hogy pár nap paintball után már az atomról beszél, ez tényleg debil. Istenek vagytok, (tudják,hogy kik). kurvára igazatok volt. Teljes kiábrándulás. Csak az a baj,hogy mire felfogjuk - akár Sotime-mal, vagy a többi Oroszbarát társunkkal (azért amúgy van miért tisztelni az oroszokat, de ez mindent felülír) , hogy mi a szitu, lehet nincs is már jövőnk, vagy olyan amit inkább hagyjunk. Konkrétan beparáztam, pedig nem vagyok az az ijedős típus. Csak remélhetjük, hogy nem lesz atomháború, de sajnos nekem úgy tűnik, hogy, ha nem is fénysebességgel, de afelé tartunk.
Ezt a nyugat elkúrta. Meg kell osztani az orosz politikai elitet Putyin mögött. Át kell adni a Krimet, és a keleti területeket az oroszoknak, annak fejében, hogy leváltják Putyint.
OROSZ-UKRÁN háború