Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 18:14
Hagyjuk már ezt az Orsz.(Ukrán) FÁK-ból kiléptek még arra se voltak képesek Rögzísék az Őket övező határokat! (MINDEN A MIÉNK)
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 18:11
Előzmény: #2514  Heisenberg
most nem róla beszélnek, tehát muszáj volt helyet szorítani a TVben :)
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 18:07
Előzmény: #2516  sanka
ez nem hangzott el
a nukleáris szó
elemzök igy "értelmezték"
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 18:07
Előzmény: #2515  Törölt felhasználó
Jobban csinálnám? Te szereted más is beleszól a mikor igazadért harcolsz.(nem) ne állítsuk már ez úgy be sima Területi követelés. Putyin részéről.  Voltak ennek előzményei. Nyikita Szergejevics Hruscsov Na ez meg egy másik felelőtlen polítikus volt.
sanka 2022. 02. 27. 18:00
Putyin készültségbe helyezte a nukleáris csapásmérőket, ugyan patkány, tudjuk, hogy ez csak blöff, takarodj haza moszkvába.
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 17:56
Előzmény: #2496  HPeter76
Te biztos jobban csinálnád.
Heisenberg
Heisenberg 2022. 02. 27. 17:49
Viktor Putyin az M1- en hülyít...ahogy látom, nagy a baj
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 17:46
Előzmény: #2507  Metwolf
"Információs hadviselés van, tudod, háború van."
Igen, valami ilyenre gondolok én is.És szerintem ellenünk. Leginkább.
Ezt tartom most valós dolognak, itt sokkalta inkább ellenünk megy a harc, hogy mit hiszünk el a másik emberről.
Így gondolom.
És azért mondom azt a sok mindent, hogy erre is figyelmeztessek mindenkit, hogy nézzünk a dolgok mögé, akarjunk a dolgok mögé látni.

https://www.youtube.com/results?search_query=ukraine+fake&sp=CAI%253D
totoro
totoro 2022. 02. 27. 17:44
Előzmény: #2502  Törölt felhasználó
Ember, én nem mentegettem senkit, csak leírtam hogy működnek a hírek. Nem voltál még része olyan eseménynek amiről tudósítottak? Én már nem egynek, és kevesebb volt az amiről objektív tudósítást olvastam, és több amit jócskán kiszínezve láttam viszont leírva. Így működik a hírgyártás, ezért nem is kell kőbe vésett igazságként tekinteni rá, mondom ez amit csináltok ezekkel a belekötök minden szarba hozzáállással, az semmi más mint terelés a lényegről, azt csináljátok mint a Fidesz, hogy ha van valami számukra kényelmetlen aktualitás, akkor gyors felhoz valami jelentéktelen gumicsontot amit rághat és elterelheti a figyelmet a lényegről.
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 17:43
Előzmény: #2508  gyula1971
jó,hát Ő mondhatja Ő harcolt egyáltalán!! (kissebb országokat gyarmatosított) Felse merne állni egy ilyen ellenséggel nevezük annak az ukránokat.mindennek van egy másik oldala.
olimpia 2022. 02. 27. 17:42
17:32 Görögország lőszert, gépkarabélyt és gránátvetőt küld Ukrajnába az ukrán kormány kérésére. Görög tisztviselők tájékoztattak erről. Katonai segítségnyújtásról döntöttek azon a vasárnap délelőtti megbeszélésen, amelyen Kyriakos Mitsotakisz, Görögország miniszterelnöke a védelmi minisztérium magas rangú képviselőivel találkozott.A görög katonai felszereléssel ellátott C-130-as repülőgép már megérkezett Lengyelországba, a második pedig később érkezik – közölte a görög védelmi minisztérium képviselője. Két humanitárius segélyt, például takarókat és élelmiszert szállító repülőgép is felszállt az athéni nemzetközi repülőtérről Lengyelországba.17:25 Japán csatlakozott az Egyesült Államokhoz és az Európai Unióhoz, és leválasztotta a kulcsfontosságú orosz bankokat a SWIFT fizetési rendszerről , hogy megerősítsék Oroszországgal szemben az ukrajnai invázió miatt kiszabott szankciókat. Erről Fumio Kishida japán miniszterelnök tájékoztatott vasárnap. Ezzel egyidejűleg Japán befagyasztja Vlagyimir Putyin orosz elnök és más magas rangú orosz tisztviselők vagyonát. Emellett Tokió 100 millió dollár sürgősségi humanitárius segélyt küld Ukrajnának – mondta Chishida újságíróknak.„Az ukrajnai orosz invázió egyoldalú kísérlet a status quo megváltoztatására, és ez a tett megrendíti a nemzetközi rend alapjait. Ez a nemzetközi jog nyílt megsértése, és határozottan elutasítjuk ezt a tettet – mondta Chishida. Japán kiáll az ukránok mellett, akik keményen küzdenek szuverenitásuk és területük, hazájuk és családjuk megvédéséért” – mondta a miniszterelnök.
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 17:38
Előzmény: #2507  Metwolf
Ezt én is így gond. -melyik szekértábort tolja. (Onnan kapja a lóvét)
gyula1971
gyula1971 2022. 02. 27. 17:37
-Putyin nyerhetetlen háborúja naponta 6500 milliárd forintba kerül Vlagyimir Putyin orosz elnök még az előtt, hogy csütörtökön háborút indított Ukrajna ellen, azt állította hadserege 48 óra alatt átveheti a hatalmat az ország felett. A háború negyedik napján a jelek szerint úgy tűnik, hogy az ukrán védelmi erők ellenállása sokkal hatékonyabb, mint azt akár csak a nyugati hírszerzés várta. Bár az oddsok a kijevi kormány és hadsereg ellen szólnak, de a brit titkosszolgálat, az MI6 vezetője már egyre biztosabb abban, hogy Putyin háborúja nyerhetetlen, de a gazdasági szankciók nélkül is napi 15 milliárd angol font veszteséget okoz.
Metwolf
Metwolf 2022. 02. 27. 17:36
Előzmény: #2505  Törölt felhasználó
Már nem azért, de nagyon lebutítod a helyzetet a példáddal.
Információs hadviselés van, tudod, háború van. Adott esetben mivel nem tudták igazolni az információ hitelességét akkor gyártottak egy lehetséges következményt, ami szerencsére hamisnak bizonyult, most úgy tűnik. Senki nem fogja csak az igazat mondani egy háborúban, ne is várd.
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 17:29
Előzmény: #2503  sztanil
légyszíves kimélj meg a kritikádtól.. kösz.
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 17:29
Előzmény: #2498  Metwolf

"A fogság még mindig sokkal jobb, mint ha tényleg meghaltak volna."
Ha meg holnap kiderült, hogy megint valami más hír van, akkor hova gyártjuk tovább az ideológiákat a hírekkel kapcsolatban, hogy "hát tegnap előtt ez volt, de nem baj, tegnap meg ez, de nem baj, ma meg ez, de nem baj"
De, baj.
Mert a tegnap előtti hír arról szült, hogy Pistike pofán vágta a Gézát és ezért jól agyba-főbe vertük a Pistit,  ma meg kiderül a hírekben, hogy részegen szórakoztak csak és csak egymást csapkodták pofán hülyeségből.
Csak, hát kiszíneztük egy kicsit tegnap előtt a sztorit.
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 27. 17:28
Előzmény: #2500  HPeter76
Óhh hát ismerik ezek egymás természetét jobban,mint mi gondolnák..
 Putyin még erősebb beavatkozó parancsra adott volna okot.
sztanil 2022. 02. 27. 17:26

HPeter76: én is figyelmeztetlek, hogy hagyd abba az értelmetlen szövegek posztolgatását, mert megfájdul tőle a fejem. Ja, hogy nem hagyod abba? Miért nem? De hát én figyelmeztettelek. Akkor tedd amit mondok.
Amit mostantól írsz, azt nem fogom látni, hála az AdBlocker-nek:
forum.portfolio.hu#?#div.comment:-abp-has(> div > div.col-md-11 > div > div > div > a.username:-abp-contains(HPeter76))
Törölt felhasználó 2022. 02. 27. 17:25
Előzmény: #2494  totoro

"Jobb lett volna azt írni, hogy a sorsuk ismeretlen, de most melyik újságíró nem nyomja meg egy kicsit a sztorit? Szépen terelitek ezekkel az apróságokkal a lényegről a figyelmet, hogy egy gyakorló elmebeteg zsarolja a világot."
Na hát én meg azt gondolom, hogy akkor most egy kicsit nyomjuk meg ezt a sztorit, meg egy kicsit azt.
Holnap meg egy kicsivel jobban ezt, meg kicsivel jobban azt.
És mi is van?
Egy ilyen "nyomjuk meg a sztorit" hírből lesz valakiből ellenség.
Aztán te ott én meg itt állunk egymással szemben, vagyis nem, csak te mondod mondjuk nekem, hogy "de hát oda van írva" én meg aztán hiába mondom, hogy "ember, de hát te magad vallod be és vagy tisztában azzal és nézed el azt, hogy hazugságot írhatnak, akkor hogyan hihetsz annak, amit te is elismersz, hogy lehet, nem igaz???"
:D
Érted magad?
Érted, hogy te abban a dologban hihetsz így, aminek a hazudozást te magad engedted meg ezzel a szöveggel és utána te ezen a vonalon éled a világodat és látsz mást?
Felfogod ezt?
Nem azt mondom, hogy rossz vagy, de megérted, hogy mit teszel?
Én ezt látom benne, hogy ez történik.
Szerinted nem ez a folyamat?
kupec 2022. 02. 27. 17:25
Előzmény: #2485  Törölt felhasználó
Kilősz egy atomtöltetet hordozó rakétát, ezt az ellenfél vagy tudja semlegesíteni, vagy sem, de te agresszor leszel. Ha nem sikerül semlegesíteni, akkor nyilván annak becsapódása után jön a megtorlás, válaszul, egy vagy több hasonló rakéta formájában --> Föld=atomsivatag. 
.
Felrobbantasz egy atomerőművet, kiszabadul egy csomó radioaktív anyag, amit a szél vihet erre is, meg arra is, ami vsz nem fog kiváltani egy válasz rekétacsapást azonnal megtorlásként (mert ugye arra meg te nyomkodnád a hasonló indítógombokat), viszont a polgári lakosság életét jelentősen befolyásolja a terjedése mentén, l. 1984-ből épp a csernobili történéseket. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek