Bizonyára én is fórumoznék, ha a kacsaúsztató melletti sátorban "nyaralva" is el kellene végeznem a kötelező feladatot a követező havi apanázsért, de azért a stílusom kultúráltabb lenne. :)
Azt, hogy valójában mi történt, majd a bíróság eldönti, de nem az általad hivatkozott 444 cikk alapján. Legalább a hivatkozás forrását megjelölhetted volna, de nem gond, kigugliztam. Persze neked abszolút hiteles forrás a 444. De ezzel nem mindenki van így! :)
"A kis matekzseni ezt is benézhette." Te "matekzseni", mit nézhetett be?
Ha már kiderült, hogy szar a fideszes informatikai rendszer, és nem tudja kiszámolni a felvételi pontszámokat, akkor miért kellene perelni, egy jogállamban az a minimum, hogy javítják a hibát és senkit nem ér hátrány azért mert fidesz közbeszerzésen alkalmatlan cég tette zsebre a milliárdokat ezért a selejtes szofverért.
A kis matekzseni ezt is benézhette. Egyébként van közigazgatási per keretében bírósági jogorvoslati lehetőség a lezáró határozat után is, persze azt nem kell várni, amit a kézbesítésnek számító E-felvételiben történő megjelenést követően a jogvesztő 15 napon belül lehet benyújtani a keresetet a bírósághoz.
Már egy-két éve írok erről. Milyen "zöldeket"? Mi ebben neked a "zöld". Bár tudom, hogy ti verbálisan kedvelitek a zöldet, és a gyakorlatban alkalmazzátok is. Zöldség formájában a kommunikációban. :)
Itt látszik, hogy Magyarország jobban teljesít. Csak akkor lehetnek ilyen árak, ha van fizetőképes kereslet. Egy turisztikai szakmában dolgozó barátom pontosan ezt mondja, nem szabad olcsón elkótyavetyélni a jót, mert ledegradálódik. :-)
Kíváncsiságból ránéztem, ráböktem egy szeptemberi időpontra (7-1/ 2 felnőtt), reggeli és vacsora, 5 csillaggal: Balaton legolcsóbb a Bookingon Mövenpick Balaland Resort Lake Balaton 661.225 HUF, Külföld: Málta King Evelthon Beach Hotel & Resort 384.610 HUF (persze ide még kell repjegy), repjegyre 44000-től van aznapra, egy nappal később már 36000 (más időpontokban van drágábban is) ... Törökország Cam Thermal Resort Hotel & Spa 363.400 HUF, Görögország Apollonion Asterias Resort and Spa 415.620 HUF. Nem kezdtem el mélyebben keresgélni, tudom lehet a Bookingot megkerülve sokkal jobb árakat fogni. Repjegy is külön kategória (dolgozni kell vele egy kicsit), de egyértelműen látszik,hogy a Balaton drága, ha le lehetne a kafetériát vásárolni külfölndön, akkor a Balaton bezárhatna! Tudjuk kié a Balaton...
biztosan csak véletlen ;) vagy meg lesz mondva nekik egyesével személyesen levélben v bárhogy, akár nyiltan, ha rájuk szavaznak, tovább tolják nekik és nem húzzák répára őket mint itt nem takargattak! ha nem szavazzák meg a nerbarát polgit, nem lesz zsé! https://telex.hu/belfold/2024/07/20/taksony-fideszes-polgarmester-lazar-janos-ut
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!