Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKA  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler kedd, 14:02
#7398
"És üzenem nekik, hogy igen, egy plakát letépése nem változtat sokat, 
de sokat segítünk a hatalomnak, ha nem teszünk semmit a gyalázat ellen!" - /Hadházy Ákos/
https://www.facebook.com/photo/?fbid=911311977023764&set=a.443185497169750
szieszta hétfő, 08:24
Előzmény: #7394  euler
#7397

A politikában csak úgy lehet bukni, ha van aki levezényli a bukást. A nép magától nem lázad, ahhoz kell felbújtó. Kellene olyan vezér, aki maga mellé tudná állítani  a tömegeket, de ahogy látjuk, Magyarországon csak 1 ilyen van és az orbán. Az nem számít, milyen technikával. Az a fontos, hogy meg tudja tenni.
Mikor megkérdezték az észak koreaiakat, hogy mennyire vannak megelégedve életükkel, szinte mindegyik bólogatott, mert ők szentül hiszik, hogy máshol sokkal rosszabb.
Magyarországon nagyon sokan hiszik, hogy a nyugati országokban a migránsok minden nőt megerőszakolnak, minden gyereket átoperáltatnak és az összes keresztény remegve várja  a véget, úgy el vannak nyomva. Mint a robotok dolgoznak és nem mernek szólni.
Ez így van, mert bemondták a híradóban.
euler hétfő, 00:37
Előzmény: #7395  euler
#7396
Alakul ez.
"A Facebook, vagyis Meta végleg törölte a Pesti Srácok oldalát. Én csak azt remélem, hogy a lapfelületük megmarad.
Ugyanis bizonyíték nélkül nincsen főtárgyalás, kérem." - /Szele Tamás/
https://media1.hu/2023/11/25/pestisracok-facebook-letiltas-meta-kozossegi-alapelvek/
euler hétfő, 00:34
#7395

euler hétfő, 00:00
Előzmény: #7383  szieszta
#7394
Szükségszerűen meg fognak bukni.
Legyen bármilyen jó az "üzletkötői technikájuk", ha a TERMÉK-ről bebizonyosodik, hogy bóvli akkor előbb-utóbb eladhatatlanná válik hosszabb távon. (Volt szerencsém üzletkötőnek is lenni. :)
.
A korábbi hozzászólásodhoz én se tennék hozzá többet mint Sigorszky ...
 
DAXHU vasárnap, 23:30
Előzmény: #7392  Shortelek
#7393
Ne legyél ebben annyira biztos.
Shortelek vasárnap, 22:58
Előzmény: #7390  szieszta
#7392
Orbán azért fog onnét kihalna met ez a nemzet egy birka, jobbágynak való, máshol már ezek rég a börtönben rohadnának és még örülhetnének a börtönnek.
Shortelek vasárnap, 22:56
Előzmény: #7390  szieszta
#7391
Igen ez egy fideszesnek biztosan elfogadhatatlan, megértem, viszont azt nem, ha valaki azok után amit ezek a véglények csinálnak mindig rajonganak értük.
szieszta vasárnap, 22:00
Előzmény: #7387  Shortelek
#7390

Álmodik a nyomor. Ilyen sohasem lesz! Ha valaki azt hiszi, hogy bármit is vissza lehet venni, az menjen vissza az óvodába és hallgassa a meséket.
Egyetlen lehetőség lenne, a forradalom, de senki ne gondolja, hogy ezeknek csak az van, amit itthon látunk. Sok milliárd pihen külföldön, meg lenyomozhatatlan számlákon. 
Ezek nem pitiáner adócsalók, pontosan tudják a lehetőségeket. Ha kell, törvényt módosítanak.
Én állítom, orbán innen fog kihalni, akkor tudják csak leváltani, ha ő akarja. Soros pénze eltörpül az államkincstár mellet, amit orbán sajátjaként kezel.
szieszta vasárnap, 21:52
Előzmény: #7386  ehe
#7389

Bizony ez a legnagyobb tudomány.Minden ettől függ.
Megváltozott a világ, a politika  a legnagyobb maffiahálózattá nőtte ki magát. 
A demokratikus választásokon megszerezni a többséget nem kis munka. Több  száz szakember dolgozik a választók megpuhításán. 
Tanultam pszichológiát, hihetetlen, mire képes. Még az sem mindegy, melyik oldalról jön be a kiválasztott a kampányban. A választási kampány ugyanolyan sakkjátszma, mint a sportolóknál a jól időzített csúcsforma. Menet közben sok lemondással jár, de a fontos napon csúcsra ér. Az időzítés  a legfontosabb..
Shortelek vasárnap, 21:51
Előzmény: #7384  szieszta
#7388
""A politika is tudomány és vannak nagyon tehetséges emberkék, akik ezt csúcsra tudják járatni."Szerinted a fideszes mocskok ilyenek?
Shortelek vasárnap, 21:48
Előzmény: #7385  szieszta
#7387
Na ezért kel a fideszt leváltó kormánynak tökösnek lenni, mert nyílvánvalóan a lopott fideszes vagyont vissza kell venni es a bűnösöknek luxus életet a börtönben kell biztosítani.
ehe
ehe vasárnap, 21:34
Előzmény: #7384  szieszta
#7386
Az, hogy a politika nevű szemfényvesztést tudománynak csúfolják csak egy újabb szemfényvesztés.
szieszta vasárnap, 20:23
Előzmény: #7382  _Sigorszky
#7385
Már azt hittem, hogy azt mondod, a mamutok, sőt, a dinoszauruszok is kihaltak.  Igen, biztosan eljön az idő, hogy a fidesz is megbukik. De már most akkora vagyonnal rendelkeznek, meg hosszútávú szerződésekkel, hogy a jólétüket ez nem fogja megzavarni. Sok sok nemzedéküknek luxus életet biztosítottak be, kevesebb mint 20 év alatt.
szieszta vasárnap, 20:18
Előzmény: #7382  _Sigorszky
#7384

Tévedsz, nem vagyok mamutfenyő, minden egyes filléremért keményen megdolgoztam és soha nem dörgölődtem senkihez.
Az evolúció viszont kiválogatja a jobb egyedeket. Alkalmazkodni kell minden helyzethez. Ha arra van szükség, hogy hülyét csinálj magadból (lásd a mostani celebek) akkor azt kell tenni.
A kapitalizmus a kapitál-ról, tőkéről szól. Ha van pénzed, van hatalmad, ha van hatalmad, lesz pénzed. Ehhez is kell tehetség. Én sokkal puhányabb vagyok, hogy valakit kizsákmányoljak és sokkal becsületesebb, hogy valakit meglopjak. Így viszont visszaszorulok a ranglétrán. Erre vannak sokkal alkalmasabb egyedek.
A politika is tudomány és vannak nagyon tehetséges emberkék, akik ezt csúcsra tudják járatni.
szieszta vasárnap, 20:07
Előzmény: #7380  euler
#7383

Orbán nagy játékos és nagyon vigyáz arra, hogy ne legyen ok a forradalomra. Pontosan tudják azt a határt, amit megengedhetnek maguknak. Sokszor tesztelték már és ha indult a forrongó hangulat, máris visszatolattak. Ezzel még erősebbek lettek, mert kifogják a szelet a vitorlából.
A média uralma meg 99%-os, ezzel mindenki agyát átmossák.
Van egy nagyon jó barátom, aki nagyon művelt és világlátta, de mindene a fidesz. Ha elkezdem sorolni a bűnlajstromukat, csak annyi a válasz, az ellenzék százszor rosszabb lenne.
Pedig nem hiszem, hogy Magyarország történelmében lenne ennél nagyobb rablás, mint amit ezek véghez vittek.  A kommunista államosítás is eltörpül a fideszes privatizáció, pontosabban a közpénz csókosok zsebeibe pumpálása mellett. Itt nem csak a színpadon álló multimilliárdosokról van szó, hanem a pitiáner talpnyaló győzikékről, ákosokról, nagyferókról is.
_Sigorszky
_Sigorszky vasárnap, 19:58
Előzmény: #7378  szieszta
#7382
Nagyon veszélyes és teljesen hamis gondolatokat írtál. Biztos vagyok abban, hogy te nem törpe., hanem legalábbis mamutfenyőnek tartod magad. A történelem meg arról tanúskodik, hogy mindg jön valaki, aki kimondja a nagy hatású modatot: "a király meztelen!"
szieszta vasárnap, 19:53
Előzmény: #7379  dexter
#7381

Szerintem meg elköltenek majd jópár milliárdot, hogy az embereknek megmagyarázzák, ezek a törvények a javukat szolgálják. Csak  a csúnya sorost meg az ellenzéket fogják féken tartani. A gyengébbek kedvéért majd győzike elmondja, mi is ez.
Az ellenzék soha nem fog tudni milliókat kiterelni azt utcára. Ahhoz sok sok pénz kellene és karizmatikus vezető(k).  A langyonsok mögé senki nem áll be, ahhoz kemény fellépés kell.
euler vasárnap, 12:11
Előzmény: #7379  dexter
#7380
Irreális elvárás egy alapvetően is apolitikus, demokrácia-deficites és szolidaritáshiányos társadalomtól.
Különösen akkor ha a népesség felének romlott az anyagi helyzete és a másik felének sem javult, a propaganda pedig hatékonyan mossa az agyakat.
SZABADEUROPA.HU  A magyarokat a megélhetés és az egészségügy hozza lázba, nem az oktatás vagy az orosz befolyás
dexter vasárnap, 09:36
Előzmény: #7377  bronz
#7379

Már régen millióknak kellene lennie az utcán a törvényjavaslat hatására, ha nem is maguktól, de az ellenzéi pártoknak és a civil szervezekenek már hangosan szerveznie kellene ezt.
1-2 cikktől és rádió műsortól eltekintve viszont nem nagyon láttam ezzel kapcsolatban szerveződést a pártoktól.
És ha máskor nem is, most az összes ellenzéki pártnak és civil szervezeteknek erősen össze kéne foglalnia és milliós tűntetéseket szervezni nap, mint nap addig, míg a fidesz ezt a törvényttervezetet vissza nem vonja.
Szerintem ezek megint arra várnak, hogy majd brüsszelben elkaszálják ezt a törványt évek múlva.
Arról nem is beszélve, hogy ez alaptörvény ellenes és állítólag emaitt ezt is utána fogják igazítani, hogy korlátlanul gyűjthessenek adatokat magánszemélyekről, civil szervezetekről, stb.
szieszta vasárnap, 07:35
Előzmény: #7368  Xexex
#7378

Én már régen azt vallom, hogy az ellenzéket is orbán pénzeli, csak bohóckodjanak a színpadon. Az a fontos, nehogy valami új és jobb kicsírázhasson a politika hadszíntéren, ami megerősödve konkurenciát hozhatna. A többi csak színjáték. Cirkusz és kenyér. A választópolgár meg mindent elhisz, mert mutatták a tévében. Az okosabbja már régen beállt a sorba és élvezi királya jóindulatát, a butábbja meg dolgozik rájuk. A többi elmenekül.
Nincs úja  nap alatt, a társadalomban mindig kellenek vezetők és dolgozók. Királyok és szolgák. Ez a természetből fakad, ha 2 ember összeáll, az már társ-adalom és valamelyiknek irányítani kell.
Ha megnézzük a föld élővilágát, az egész ezen alapszik. Még a növényeknél is  a nagyobb eltakarja  a napot és elszívja a tápanyagot, vizet. Ez egyfajta szabályozás is, a gyengébb, kisebb lemarad, elpusztul, nem szaporodik. Így csak  a legjobbak .viszik tovább genetikájukat.
bronz vasárnap, 05:18
Előzmény: #7369  Xexex
#7377
Ha ennek csak a fele igaz, az már baj. Nagyon nagy baj.
dexter vasárnap, 00:34
Előzmény: #7370  Andy01
#7376

Sajnos megtörtént. Érdemes elolvasni, hogy miről szól ez a törvény (én nem olvastam, csak a klubrádióban volt egy összefoglalót róla, de biztos több helyen is leírták):
- nincs benne definiálva, hogy mi az a "bűn", amiért elvisznek. Direkt úgy írták meg, hogy az teljesen képlékeny, bárkire rá lehet fogni olyan indokot, ami miatt elvisznek
- nincs benne jogorvoslati lehetőség. Akire rámondják, hogy bűnös, az az eljárással szemben nem élhet jogorvoslattal, így bárkira koholt vádak alapján rásüthetik, hogy bűnös és el is ítélhetik, mint a legsötétebb kommunista időkben.
 
A fidesz szavazók most biztosan örülnek, hogy lassan sikerül visszahozni a Rákosi rendszert. A sok ostoba fajankó tapsol orbánnak... hihetetlen milyen beteg több millió magyar gondolatvilága és értékrendje.
dexter vasárnap, 00:18
Előzmény: #7369  Xexex
#7375

"Egy őrült kezében van az ország, és megtette az első lépéseket a nyílt, totális diktatúra felé."
 
Ez nem az első lépés, hanem sajnos már az utolsó. Ez a törvény lehetővé teszi, hogy bárkit elvigyenek koholt vádak alapján, és az elfogadott törvény szerint az érintettnek nincs jogorvoslati lehetősége.
Azt hallgatnak le, akit akarnak, nem kell hozzá bírói engedély, stb.
 
Ez már itt a nyílt diktatúra és nem kell sok idő hozzá, hogy éjszaka jöjjön a fekete autó azokért, akit kicsit is veszélyesnek találnak orbánék a saját mocskos rendszerükkel szemben.
euler szombat, 23:46
Előzmény: #7370  Andy01
#7374
Ha a rendszerváltás eufóriájában, a 90-es években mondja valaki, hogy ide jutunk pár évtized után ..., hát, minimum az elmeállapotát kérdőjeleztük volna meg az illetőnek.
És hová jutottunk ...
 
badsector1
badsector1 szombat, 22:45
Előzmény: #7372  Shortelek
#7373
1 őrült 2,5 milliót csinál :))
Shortelek szombat, 21:32
Előzmény: #7369  Xexex
#7372
Egy őrült kezében az ország, bizony ez így van, semmi túlzás nincs, ez az idétlen nép meg csak tűri a kizsákmányolását, jogainak a sárbatiprását, hazugságot, mocsokságot.
ehe
ehe szombat, 21:26
Előzmény: #7370  Andy01
#7371

KOPPÁNY:
Nincs visszaút, hisz István már a harcra készül,
Idegeneket hív magyarok ellen segítségül.
Pogánynak tartanak, pedig Bizánc jelét
magamra vettem,
Csak az volt a cél, hogy szabadságunk megőrizzem.
Pogánynak tartanak, mert nem tűröm
a papok hatalmát.
Bűnt kiáltanak, hol szabadságát védi az ország.
Pogánynak tartanak, mert szembeszállok a hódítókkal
Pogány itt mindenki, ha velem van, és nem Istvánnal
Késő most már mindezt újra átgondolni,
Elkésett a békevágy.
Késő már a múltat újra értelmezni,
Kényszerpályán a világ.
Andy01 szombat, 21:14
Előzmény: #7369  Xexex
#7370
Ijeszto es hihetetlen, foleg a cikk vege.. ez nem tortenhet meg Europaban..az amerikaiak tuloznak es ijesztgetnek
rockmaster szombat, 11:19
#7367
"Egész Európa megmozdult: itt a lista az országokról, amelyek szigorítják a határellenőrzést"
Szinte egész Európában szigorították a határellenőrzéseket, részben Ocsmányéknak által szabadon engedett több ezer illegális embercsempész miatt. Ők most már szabadon szervezhetik tetszés szerint a migráns hordák karavánjait. Hogy ez menyire lesújtó, jó példa erre a határon hagyott több ezer embercsempész autó.
Bandi_ujonc péntek, 21:39
Előzmény: #7363  euler
#7364
Erre írta Nudli, hogy megtanultak spórolni az emberek.
Naugye
euler péntek, 20:53
#7363
Egy főre jutó lakossági költések 2022:
.
Ausztria     24 888 eur
Szlovénia  15 033 eur
Észtország  13 943 eur
Csehország  12 238 eur
Szlovákia  11 898 eur
Lengyelország  10 074 eur
Románia      9263 eur
Magyarország  8645 eur
Bulgária       7446 eur
.
Az árakat most hagyjuk. - /Vakmajom/
euler péntek, 08:53
Előzmény: #7361  Madeinhungary
#7362

Magyar György:
" ... az egész egy jogi rémálom. Első pillantásra a javaslat értelmezhetetlen, alkalmazhatatlan, és teljesen felesleges. Amúgy a NER mintha magával menne szembe, mert az aktuális hatalom szolgáltatja ki Magyarországot a nemzetközi – a nyugati és mostanában a keleti – multiknak, és nem az ellenzék ...
... térden állva könyörgünk az EU-s pénzekért, miközben ilyen törvénnyel zúzzák szét a maradék jogállamot és demokráciát"
Szuverenitásvédelem, avagy itt az új AVH? Nem a „dollárbaloldal”, hanem a Fidesz árusítja ki Magyarországot!
Madeinhungary péntek, 07:53
Előzmény: #7358  Dehogynincs
#7361
A választók jó része tudni véli, mi az a szuverenitás: megvédeni mindentől, ami fenyeget minket. Ezt pedig a fidesz határozza meg. 

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek