Ebben egyetértünk, csakhogy kevered a hitet a véleménnyel és a tényekkel, azonban ebbe nem mennék bele magyarázat szinten, mert még jobban összezavarnálak. 🦆
Óh, "empirikusan"! Hogy te miket tudsz! És még "élményeid" is vannak! A tapasztalatok az élmények, vagy az élmények a tapasztalatok? Szóval én bejártam a világot, de az "empirikus élményeim" a valóság értékelésén alapulnak, talán ezért nem egyeznek a véleményeddel. Maradjunk ennyiben!
Zöldnek én neveztem a hozzászólásodat, de nem én szóltam be a rá válaszul küldött kritikádra, úgyhogy ez a hsz -ed félrement. De látom, te is ellested a technikát, hogy a saját hozzászólásaidra is reagálgatsz. :)
Siker, siker hátán: . "Orbán Viktor nem is gondol arra, hogy Európában ő megy szemben a forgalommal . Az unió még nem nőtt fel Orbán Viktorhoz – így próbálja eladni a kormánymédia azt a kudarcsorozatot, amivel a miniszterelnök elérte, hogy pártja pályán kívülre került az unió döntéshozó testületeiben." . "Orbán elérte, hogy Magyarország magára maradjon a Lukoil-ügyben . Az Európai Bizottság nem siet, hogy nekilásson a Budapest és Pozsony, illetve Kijev közti vitarendezésnek a Lukoil olajtranzitjának leállítása ügyében. Egy tanácskozáson 11 tagállam támogatta a bizottság döntését, Magyarország és Szlovákia mellett senki sem állt ki." (hvg)
Az, hogy a Balatonnál nyaralni olcsóbb, mint Nyugat-Európában, vagy a Mediterráneumban az nem tény, hanem a te véleményed, amivel az én empirikus élményeim szöges ellentétben állnak. Ettől függetlenül természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, de vitatom, és ennek hangot is adok. Ha pedig valamiről 1-2 éve írod azt, hogy az a véleményed, attól a vélemény még nem lesz tény. Ez pont olyan meddő vita, mint a tegnapi demokrácia-elméleti eszmefuttatásunk a polgári kezdeményezések kapcsán.
"Bizonyára én is fórumoznék, ha a kacsaúsztató melletti sátorban "nyaralva" is el kellene végeznem a kötelező feladatot a követező havi apanázsért, de azért a stílusom kultúráltabb lenne. :)": mert most éppen mit csinálsz? :-)
igen, a fasiszta rendszer akár több tízezer diákot terel jogorvoslati útra, azért mert haveri cégtől a hibás szoftvert is át kell venni,. te is ekkora hibaszázalékkal töltöd ki a cégalapítás formanyontatványokat? :))
Ebben nincs semmi személyeskedés, csak adekvátan hivatkoztam arra a hozzászólásodra, ami "zöldnek" nevezte a hozzászólásomat. Ha ezt nem így látod, akkor gond van a személyeskedés fogalmának értelmezésével nálad.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!