Nem is tudom, hogy fizetés nélkül hogyan bírod ezt a propagandista életet! Mintha a középkorban élnétek ki a frusztrálságaitokat. És észre sem veszitek.
Vasárnap már visszatértem szlovénuán keresztül a sötét középkorba. Ha fizetett propagandista lennék akkor én sem irogatnék nyaraláskor, de veled ellenþetben ...
Neki azt jelenti a demokrácia, hogy csalással, hazugsággal, propagandával, választás előtti pénzszórással meg kell nyerni egy választást, aztán Orbán azt tesz az országban, amit csak akart, hisz a néptől felhatalmazást kapott a vezetésre. Ilyen egyszerű ez nála.
Hazudsz! Ezt írtad:"Íme a progresszív, néppárti, zöld, stb. többségű Európai Unió agyament javaslatai:" Csak úggy reflexszerűen írtál egy EU ellenes valamit, aztán rá kellett jönnöd, hogy mi a helyzet, de nem az volt a folytatás, hogy hülye voltam, elkapkodtam, bocs, hanem folytattad a hazug magatartást. Ezt nevelték beléd a bencéseknél?
Engem a "bokorból", téged pedig a sátorból. Azért, ha én valóban nyaralnék a kacsaúsztató mellett, akkor nem igazán foglalkoznék a napi propagandával. Persze tudom, valamit valamiért. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!