Az pont kell is, mert majd a sz@rt letoljuk rajta ;) orv bánt (orv nert orvul hátbaszúrta a magyar népet és bán, mert helytartó) és bandáját! Jó nagy rakás és vaskos darabok, mint a pufajka ujja, de majd ledaráljuk és letunkoljuk! Bő vízzel le fog menni!
Az egyetemi ponthatárokkal kapcsolatban annyit, hogy az arányok nem sokat változtak a különböző egyetemek adott szakjai között. Az ELTE és a Corvinus most is az élen, és hát a jogi karra sem könnyű bekerülni. De a "legokosabbak"-nak biztos sikerült. Oszt majd meglátjuk, hogy az életben való eligazodás és a megtanultak alkalmazása hogyan megy, és hát ugye teljesítmény is kell ahhoz - a szorgalom mellett -, hogy valaki el is végezze. Mindezekhez az idegen nyelvek most is nagyon fontosak. Persze, ezt csak az érti, akinek legalább egy MSc diplomája van. Más pedig csak áhítozva ír róla.
Külföld olcsóbb, én is voltam külföldön a tél végén, elutaztam a nyárba, összehasonlításként lekértem balatoni hotelek árait (hasonlóan 4 vagy 5 csillag), repjeggyel, meleggel, teljes ellátással olcsóbb volt, mint a Balaton! Minőség, ár, környezet, klíma - mindegyik verte a Balatont! Pedig rengeteg állami és EU-s pénz ment a balatoni szállodákba! Ezt hozza amikor megszűnik a piaci verseny és a demokráciából, piacgazdaságból a kleptokráciába megyünk egy kolostormalac vezetésével!
Március végén voltam egy hetet Máltán, 4 csillagos szállodába, félpanzióval. Repjegy+szállás volt együtt 250e kettőnknek. Ott még nagyjából elköltöttünk 200e -t, kajára, belépőkre (rengeteg múzeumban voltunk és elég drágák is), közlekedésre, és hazahozós ajándékokra. Szerintetek a Balcsin ez mennyiből jönne ki. Ahogy néztem az árakat, csak a szállás lenne 350-400e.
Az ország helyzete :) eu bajnok covid halálozás, eu bajnok infláció, legalacsonyabb bérek, vezető rákos halálozásos esetek! Világbajnokok lettünk alkoholizmusban! Az oroszokat lelépve. FO$rint a világ legrosszabb devizái között! https://imgur.com/a/bBXdWeQ A minap ismerős küldte: valaki, aki nem áll távol tőlük , h Balatonon nyaral
(pedig mondtam, h lépjen határt, de írtózik tőle a nagymagyar) 14 -16e
volt a vacsora 2 főre, tavaly a 9et sokallta... 15/9= 66.66% emelkedés az adott helyen a balatonon mindemellé egy állítólagos 15% éves béremelkedés! Mi a jólét, ha nem ez? Csak a hülye nem érti, hogy ettől nincs jobb!
Azoktól kaphatta,akik tudják,hogy Viktor,Lölő,Szíjjártó,Lázár vagyona kitől került elő: az eu.-s támogatásokbó,hitelekből és nem utolsó sorban az adófizető zemberektől.... Lehet,hogy meg fogsz lepődni,de Téged is az utobbi csoportba sorollak (bár,tévedhetek)...
2000 szabadon engedett embercsempész. Kérdezem a migráncsfélő narancskárosultakat, hogy őket nem zavarja, hogy ezek az embercsempészek így majd továbbra is ezerrel szállítják a migránsokat? Ennyi erővel az összes börtöntölteléket szabadon lehetne engedni, azok is pénzbe kerülnek. Ráadásul bőven lenne erre pénz, ha nem a haveroknak ment volna.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!