Ha már megállapítunk, akkor az a válaszom, hogy csak annyira, mint te az mp féle mézesmadzagot. Nem foglalkozik ez mással csak a saját véleménye és érvényesülése érdekli. Kár beállni még reménykedve is a sorba, hogy majd neked jobb lesz általa, hátha kapsz majd valamit azt hiszed, ő lesz a megváltó(d)!? Minden esetre az látszik a beetetés működik... Kellemes hammolást.
"2026 középéig adott haladékot a kormány nemrég azoknak a babaváró hiteles házaspároknak, akiknek nem sikerül teljesíteniük a kamatmentességhez szükséges gyermekvállalást öt éven belül. Ez látszólag jó hír, van azonban egy nagy hátulütője is azok számára, akiknél továbbra sem jön a baba: a kamattámogatás szabályait változatlanul hagyta a kormány, és épp egy olyan időszakra esik az akár kétéves haladék, amikor a hozamkörnyezettel együtt a kamattámogatás és a büntetés is nagyon megugorhat. Hét év után tehát rosszabb lehet a helyzet, mint öt év után, ami ellen mielőbbi végtörlesztéssel lehet védekezni. "
Elsőre jó ötletnek tűnhet a pénzért gyerekgyártás.
De. Konkrétan Novák tüntette ki ezt is. Korábban írtam: meg kell nézni, hogy a fidesz kiket tüntetett ki az elmúlt 14 évben, mert láthatólag előszeretettel adnak szörnyeknek díjat a narancsosok.
Törölt felhasználó2024. 07. 25. 13:20
Jönnek a fidesz migránsok! Hírszerző, szexuális ragadozó, rekord idő alatt még magyar állampolgárságot is kapott!!!.
"Egy orosz lap szerint Kirill pátriárka Magyarországon élő jobbkezét valójában a szexuális visszaélései miatt száműzték ide.
Szexuálisan zaklatott egy 18 éves fiút Hilarion orosz ortodox
metropolita (Kirill pátriárka egykori jobbkeze), aki később megszökött
tőle – írja a Novaja Gazeta."- hvg . "Hilarion metropolita állampolgársági ügye továbbra is homályban
A magyar kormány nem adott konkrét választ arra a kérdésre,
hogy Hilarion metropolita, vagyis Grigorij Valerijevics Alfejev hogyan
és milyen körülmények között szerezhetett magyar állampolgárságot
mindössze három hónap alatt." - frisshírek. . "noha kapcsolatban áll az orosz biztonsági szervekkel. A hírszerzési
témákra specializálódott Intelligence Online szerint azért is küldték
éppen Magyarországra, mert itt védelmet élvez a nyugat-európai
szankciókkal szembe" - hvg . #PEDOFIDESZ
Már nem, sajnos megtették. A tatárjárás, a török dúlás, az orosz ideiglenes állomásozás és Orbán az elmúlt ezer év leginkább sorsrontó eseménye a magyar emberek és Magyarország számára!
Közgazdász diploma mellé nekem észt is adtak! A hülyéket mindenhol lehúzzák, ez a világ rendje! A balatoni szállás árából kijött a repülőút és a szálloda teljes ellátással, sőt még pénz is váltottam a maradékból. Én nem google fordítót használok, mint valami nyugat magyarországi egyetem tanársegéde... InletemheS lehet :), a valóság azonban szembejön, ha tetszik, ha nem. Képzeld újra tervezem, hogy elmegyek az ősszel valami jó kis helyre, Máltát is nézegetem, ahogy a kolléga írta az is olcsóbb, mint a Balaton!
Csak figyelj, a lufi már elkezdett engedni, mert túl gyorsan fújták túl nagyra! M.P. már enged. A mi vármegyénkben sok, más pártból kiselejtezett "egyén" ácsingózik arra, hogy bejusson a Tiszába, mert úgy reméli, hogy ott majd csurran-cseppen valami neki. Az ilyenek fogják leamortizálni - a vezetőjükön kívül. Gondolom, itt is sokak vannak ilyen helyzetben. :)
Merre voltál? A mediterrán országokban - talán Spanyolország kivételével - az ugyanolyan kategóriájú szállások bár ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, mint a nyugati- északi országok szállodái, de sokkal alacsonyabb színvonalon. Más Görögország és Olaszország déli részét egy 4 csillagos szálloda, mint a tisztaság, mind az egyéb ellátás minőségét illeti (pl. reggeli, stb.), mint egy német vagy egy norvég szálloda. A svédországitól nem voltam hasra-esve, az angliai és a skót szállodák pedig attól függnek, hogy kinek a tulajdonában vannak. Például az indiaiékéban Ilfordban más, mint pl. westminsteri részen az angolokéban lévők, stb. Ettől függetlenül a Balaton - ugyanolyan minőségű szállodában , ugyanolyan ellátás mellett - sokkal jobb. Az Isztrián, Abbáziában a Hotel Imperialban szoktunk megszállni, ahol egy éjszaka 250-260 euró között mozog kettőnknek, azaz egy hétre 600 ezer forint körül van, és ez csak a reggelit tartalmazza. Ha az ebédet és a vacsorát - no, nem májkrémkonzervet - is beleszámítjuk, akkor étteremben lightosan napi 200 eurót számíthatunk, ami ugye a szállással összesen egy hétre meghaladja az egy-milliót, de ha csak egy-két napra megyünk, akkor is húzós, mert a szobaárak úgy magasabbak. Aztán, ha a Török Riviérára megyünk, ott Sideben szoktunk nyaralni - ott két személyre - repülővel - all inclusive - néhány kirándulást beiktatva (Pamukkale, Kappadokia, Kekova, Demre) már kettő-milliót veri. Nehogy már megmagyarázza valaki, hogy olcsóbb a nyugati vagy a mediterrán nyaralás, mint a balatoni!
engedd már el a zuniót, orbán engedett el 2000 embercsempészt, nem a zunió. Egy egyszerü iq teszt kérdés neked. Ki a legfőbb embercsempész, aki elenged 2000 embercsempészt vagy aki nem?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!