Igen, a politikában mindenkinek és senkinek sincs igaza;) F.szom az egészbe, csak az OPUS menjen.. Amúgy is a magyar ért a legjobban focihoz, és a politikához.. csak a gyakorlatban vannak gondok.. ;)
elmúlt napokban nagyon bepörgött itt a politika meg a társadalmi kérdések...:D a héten sztem ez lecseng, leülepszik majd :D aztán mehet tovább a sírás az árfolyam miatt ;) :DDD
Megértem azokat akik nem szavaztak rájuk, pont a veszteségeik miatt! Semmit sem tettek az árfolyam védelmébe . Viszont ha ez továbbra is így marad a következő választást el is bukják. Most van pár évük bizonyítani.
egyszerűen annyi pénzt kéne fővárosban hagyni ami minimum fedezi a fenntartást + kis fejlesztést... de szvsz ha nem lopnának el annyi pénzt, meg nem építgetnénk baromságokat, (térkövek, stadionok, "kilátók), akkor jutna pénz mindenhova...
Persze, semmi értelme szembeállítani a fővárost a vidékkel. Kibogozhatatlanok a kapcsolatok és mindenki csak a maga igazát fújja, ráadásul sokszor fals feltételezéseken alapulva.
Igen, 50 éve szidja egymást pesti-vidéki. Igazad van, értelmetlen még neki állni is ;) A lényeg, hogy a pestiek köcsögök, a vidékiek meg parasztok ;))))))))
a "vízagyat" ki viheted vidékre is, de akkor ott tarsd fent az infrastruktúrát is hozzá... hiába 1 milliór emberre, kell költeni ha egy helyen laknak, de szerintem ez nem vezet sehova amit most csinálunk... annyi pénzt kéne itt hagyjanak, ami a város fenntartásához kell... ennyi.
Szóval a hajléktalanokat ingyen utaztatja, az önkormányzati cégek dolgozóinak nem kell túlórázni, a kiskorúak ingyen utaznak és az utak aszfaltozása helyett a kátyúkba fákat ültet. :) Bravó Budapest! Zugló után csődhelyzetbe kerül pár év múlva az egész főváros. :)
NEW OPUS GLOBAL