Kössz hogy szóltál!;) Bár nekem fontosabb , hogy ő sem az 1 bitesek táborához tartozik(ahogy te sem meg buxopoly, goldgym, 1378...sem és még szerencsére folytathatnám). Na de többet nem tudok írni, mert shoppingolnom kell valami csini rucit a meleg parádéra:) Nehogymá valami egyszerű(paraszt) ruhába rázzam a formás háccsómat, me'asztán aztat hiszik, hogy valami vidéki jöttment vagyok::::))))
ne szívassatok :DD épp igazat adtam a kollegának, mivel épp megmagyarázta, hogy Budapestnek nincs pénze... csak az iparűzési adó Budapesté, az adóbevételek nem :D erre most rajtam kéred számon, hát miért nem tőle kérdezed ? :DD
R338, a reggeli pánik csitulni látszik. IGENCSAK várnám már felfelé ezt a sz@rt, valamit már villantania kellene, mert véges a türelmem (gondolom nem csak nekem)
Bocsi milyen bevételekre gondolsz? Az államnak menő bevételek ugye (adók többsége) az ugye nem budapesté. Mely budapesti bevétel megy vidékre, mert ilyenről nem tudok? Tán pl. a polgármesteri hivatal az iparűzési adójából utal Nagykanizsának?
NEW OPUS GLOBAL