Abnormális ami itt megy, nem látni az esés végét.... Én itt voltam a fórumon amikor 4-5 Ft volt az arfolyam.... De már kurvara unom ezt!! Vettem volna lakást inkább pl, többet érne.. Csak a virtuális bukot számoljuk
Az esés, mert az nem tud. Most már te is tolsz egy évszakot? Tavasszal meg év vége lesz. Persze én is ezt szeretném, de ha minden olyan szép lenne, mint ahogy több hozzászólás kdban írod, akkor vennék is szépen. Sajnos venni egyelőre nem veszik. Per pill egy esetleges emelkedest csak a spekák fognak csinálni.
Nemrég a 400ra mondtuk, hogy fogja talán.. Most ez a 300 már.. Nagyon durva, hogy nem látni a végét.... Meddig akar meg ez a szar esni?? Ahányszor rahigitottam, hogy na majd most..az összes bukoban van....... Hihetetlen
teljesen jogos kérdés az emúlt 2 év és az ugyanúgy magunk mögött hagyott 2/3 után. Azóta is csak lejtmenet van itt, most akkor ennek az analógiájára mi a "logikus" mozgás? r323,4
ne izgauljatok, minjdárt menni fog fel. A sok idióta eladja, de mire föl? Ezen megint sokan még jobban meggazdagodnak (mint én), aki most veszi es veszi továbbra is... Mondja meg nekem valaki, hogy mi az összefüggés az opus , és Bp-Karácsony között? Hát nem sok. CSak mert a Fidesz ezt e régiót elbukta, azt hiszi a sok kisbüfi, hogy ez rossz a fideszhez közel álló cégnek. Pedig nem. hajrá hajrá! :) Üdv.
Nemzethy barátaim! Támasszuk meg a kedves vezető és saját lábán álló családja tőzsdei cégének papírját! Mindenki tolja be a járókeretet, fizetést, törje fel a gyerekek malacperselyét!
NEW OPUS GLOBAL