+++:) Én meg várom a listát arról, hogy az elmúlt 15 évben budapest milyen eu támogatásokat kapott, mert ugye az opinak az sokat számít(építőipar, élelmiszeripar...). Persze annyira ne szakadjatok meg a klaviatúra ütögetésébe, mert elárulom hogy kb.semmit, ugyanis budapest nem elmaradott térség(nuts 1,2,3). Helyette inkább nyomjátok a buy gombot;) Irány min.484!
A jövőben úgy döntöttem semmiféle politikai vitába, vagy válaszadásba nem megyek bele, mert semmi értelme nincs. Csak az OPUS-t érintő gondolatokat osztok meg a jövőben veletek.. Van egy cég aminek mind részvényesei vagyunk, máshogy látjuk a politikát, de mind nyerni akarunk a papíron, és ezért vagyunk benne. Bár nem értem hogy fér össze ha egy DK-s OPUST vesz és fröcsög utána Mésziről, vagy valakinek OPUSA van, és közben gyűlöli a fideszt és másra szavaz. De ez az én bajom. Kívánom az OPI-nak, hogy a következő időszak szóljon arról, hogy minden politikai hatást legyűr és egy szépen prosperáló komoly nagyvállalat lesz. Ennek megfelelő árfolyammal. Gyuri, kérlek tegyél ki ha ezt megszegem.
Milyen érdekes, hogy a Fidesz elveszíti az 1, a 2. és a 11. kerületet, amelyek a legfőbb bázisai elvben egy jobboldali pártnak. Na ezek a legintőbb jelek, ezek miatt kell elgondolkodni a Fidesznek. És miért nyertek a 21. kerületben, meg pesti peremkerületekben.
Azzal egyetértek, hogy az idő majd megmondja, helyes döntés volt-e, de akkor mért írsz be olyanokat, mintha te IS ismernéd. Például, miért írod, hogy aki csak a Fidesz elleni szavazásnak "sok pozitív hatása nincs". Távol álljon tőlem, hogy az ellenzéket dicsőítsem, és a Fidesz erényeit és eredményeit is elismere, sőt meg szoktam védeni, CSAK a végzetes elfogultság nincs ínyemre, akármelyik oldalnak is kedvez.
Szerintem meg azért szavaztak Karácsonyra, mert volt programja és kampányolt. Tarlósnak nem volt programja, és nem kampányolt. Mintha nem is akarta volna annyira az újrázást...
Én nem ismerem. De: - a számok nekem többet jelentenek mit a beírogatott marhaságok - nem szavaznék soha ígéretek és érzelmek alapján - és előbb elemzek adatokat, mint világvégét kiabálok És nem hiszem, hogy rövid távon változni fog bármi Bp-en, nem fogadom el, hogy Bp-iek semmibe vagy lenézik a vidéket, vagy a választást egy Bp eredmény alapján általánosítják. Addig amíg azért szavaztak a Karácsonyra hogy a fidesz ellen szavazzanak addig ennek sok pozitív hatása nincs. Ez csak érzelmi alapon történt... Egy valaki ismeri az igazságot úgy hívják: IDŐ És ez az igazság az Opusban is megmutatkozik majd.
Nos, tegnap délelőtt a fidesz faszbuk oldalán ez volt a szöveg. " A kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is." Márpedig a fidesz mondásait milliós nagyságrendben teszik magukévá az emberek mindenféle kritika nélkül.
Elég nagy baj, ha valaki úgy látja, hogy 30 évvel a rendszerváltás után, aki más pártra szavaz, mint amelyik neki kedvére való, az komcsi. Lehet, nemcsak komcsi, hanem egyben maga az ördög.:)
NEW OPUS GLOBAL