Topiknyitó: hekki 2024. 05. 29. 14:53

Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz?  

Már busz viszi a nézőket
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hekki
hekki szombat, 10:43
#568
Sokan ezt utálják a NER-ben (II. rész)
Nem tervezek deklaráltan sorozatot indítani ebből, mert annyit azért nem ér, de a mostani eset mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Mármint Magyar Péter valódi személyiségének újabb megnyilvánulását mellett. Alighanem már sokan értesültek róla, hogy egy budapesti szórakozóhelyen viselkedett minősíthetetlenül, ahonnan ki is dobták a kidobók.
Természetesen eltérő verziók láttak napvilágot, azon nem csodálkozunk, hogy szerinte "megint ártatlan", de azért még ha torzíthat is a kormányzati sajtó/propaganda, azt azért már egy ideje össze tudjuk rakni, hogy valójában egy ténylegesen szociopata személyiségjegyeket felmutató emberről van szó.
Az én véleményem az (persze, tévedhetek is), hogy Magyar Péter énképe már annyira eltorzult és valóban hiszi magáról, hogy ő valamiféle messiás, hogy úgy gondolta, amint belép a táncparkettre, és megfog egy-két női feneket (ezek állítólag megtörtént dolgok) és tesz pár erős szexuális jellegű célzást, már rögtön a karjaiba is borulnak. Hát nem így történt, főleg, hogy a hölgyek férjei, barátjai is ott voltak, és érthető okokból ezt számon is kérték. Így kezdődhetett tehát a konfliktus. Világos, hogy többek ezt fel akarták venni a telefonjukkal, és persze nem meglepő, hogy Magyarnak ez nem tetszett, és csatakrészegen fenyegetőzve megpróbálta ennek elejét venni.
Aztán vannak itt még érdekes részletek.
„Ha valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert ezt „bármikor el tudja intézni”.
A szemtanúk szerint később egy üveg sört locsolt szét, majd saját magát is leöntötte. Ezután történt meg, hogy odalépett valakihez, aki mindezt a telefonjával akarta rögzíteni, és kicsavarta azt a kezéből. A telefont aztán eltette és nem is adta vissza. A kötekedést tovább folytatta a szemtanúk elmondása szerint, de közben egyre többen próbálták rendre utasítani, úgy tűnik, sikertelenül. Az egyik ilyen szóváltás tettlegességgel végződött, a szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget.
A legbeszédesebb szerintem az, hogy bezárással fenyegeti a szórakozóhelyet. Hát nem ez a fajta pökhendi, arrogáns viselkedés zavarja az embereket többek között a NER-ben, annak prominens képviselőiben? De, ez pont ugyanaz. Hamisítatlan nersevik tempó! Jó kérdés az is, vajon milyen kapcsolatokra gondolhatott? Vagy csak úgy a levegőbe beszélt? Vagy talán a régi fideszes kapcsolataival akart fenyegetőzni? Egyik sem tűnik megnyugtató magyarázatnak, legalábbis azon ellenzéki szavazók számára, akik benne látják/láttak azt az embert, aki elzavarhatja Orbán Viktort.
Egyelőre őt zavarták el a szórakozóhelyről.
De érdemes olyan aspektusból is megközelíteni, hogy (akármelyik verzió is közelíti az igazságot) egy olyan ember, aki kvázi a miniszterelnöki pozícióra jelentkezik be 2026-ban, megengedhet-e magának ilyesmit? Milyen felkészültségről árulkodik mindez?
Azt gondolom, a legtöbbeket (már akik nem hívei Magyarnak) az foglalkoztatja leginkább, vajon ez az eset árt-e a megítélésének? Nehéz erre feleletet adni, átböngészve a kommentszekciót saját Facebook oldalán azt láthatjuk, hogy igen kevés mértékben. Megértőek, akár csak a múltkori tűzpiros méregdrága BMW kapcsán, amely már lassan egy régi piros ezerkettes Lada szintjére süllyedt (milyen luxus?!), most is simán beveszik a magyarázatot, hogy "Rogán áll a háttérben". Úgyhogy erre egyértelmű magyarázatot nem lehet adni.
Pedig valójában ez az ember mélységesen lenézi, megveti a saját szavazóit, támogatóit is, és lépten-nyomon át is fogja verni őket, ahogy tette az EP-mandátum átvétele kapcsán. Mindenesetre az biztosnak tűnik, nem tegnap este szerzett magának új barátnőt Vogel Evelin után...
Henney Viktor – Kuruc.info
ronaldinyo szombat, 10:01
Törölt hozzászólás
#567
hekki
hekki szombat, 01:01
Előzmény: #565  ronaldinyo
#566
Elég szégyen hogy 4x évesen 1x éves csajokkal szórakozik, aztán még össze joe bidenezi a gatyáját is. :)
Várom a videót amikor leesik egy lépcsőn:)
ronaldinyo péntek, 23:47
Előzmény: #563  hekki
#565
  ---ja másban a szálka magadéban a gerenda--_
hekki
hekki péntek, 23:47
Előzmény: #561  hekki
#564
https://t.me/bedezsolt/12735
Megvan az új szlogen:)
Árad a .isa :))
hekki
hekki péntek, 22:05
#563
Elment mulatni a Péter
Bayer Zsolt írása
Elment mulatni a Péter
Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat.
Elment mulatni a Péter. Szórakozni. Rá is fért már szegényre, hiszen „lelkileg borzasztó megterhelő heteken van túl” – mi is lehet annál megterhelőbb, minthogy a VIP páholyokból és skyboxokból át kell ülni „az emberek közé”, ráadásul ki kell írni hozzá a facéra, hogy „én az emberek között szurkolok”, ez bizony még Heraklészt is megizzasztaná.
Arról nem is beszélve, hogy szakítani kellett az új csajjal is, pedig még nem is volt idő rendesen bántalmazni.
Idő előtt kényelmetlenné vált az anyja miatt, nem volt mese, ki kellett rúgni, „valami véget ért, valami fáj”, s ennek okán külön el kellett utazni egy balatoni strandra, kiülni a fövenyre, szemben Badacsonnyal, hogy jó legyen a szakítós kép, ettől az egésztől a fénykorában lévő Modern Talking is behányna, csoda-e, hogy elfáradt a Péter…
Elment a fáradt Péter szórakozni, az emberek közé, a Belvárosba, jól be is b…szott, s ilyenkor mindenki olyanná válik, amilyen valójában.
Őszintére itta magát a Péter, így aztán előmászott belőle a legbelül lakó Péter, az az agresszív, frusztrált kis p…cs, aki egész életében saját jogon akart a VIP páholyokban üldögélni, de ez soha nem jött össze neki, még a Deutsch se vette fel asszisztensnek magához Brüsszelbe még 2009-ben vagy 2010-ben, pedig a Judit akkor már kint volt, hát micsoda dolog ez, az a rohadt Deutsch mást vett fel, ott kezdődtek a bajok, a legbelül lakó kicsike Péter akkor üvöltött ki először az álarc mögül, bár igazából ott ült mindig azon az álarcon, az ilyen agresszív, frusztrált kis p…csöket szinte lehetetlen eldugni, elrejteni, fegyelmezni, előmásznak ezek a legváratlanabb pillanatokban, a hálószobákban meg a gyerekszobákban is, s teszik tönkre mindenki életét.
A gazdáik meg csak kezdetben igyekeznek eldugni a legbelül lakó agresszív, frusztrált kis p…csöket, aztán inkább megbarátkoznak vele, barátságukból mély összetartozás és hűségeskü lesz, ez a fázis onnan ismerhető fel, hogy ettől kezdve a gazda egy mély, egész világra kiterjedő összeesküvés áldozataként kezd el élni, s ebben az új világban minden és mindenki azért van, hogy őt tönkretegye, ugyanis a gazda egyszerűen tökéletes és hibátlan, s ezt a sok nyomorult már képtelen elviselni és tolerálni.
Péter évek óta ebben a fázisban él.
Ezt onnan lehet tudni, hogy állandóan a Rogán ügynökei meg provokátorai üldözik.
Most is, a belvárosi szórakozóhelyen, ahol Péterből előmászott a Péter, s nekiállt úgy viselkedni, ahogy az lényéből fakad. Kötekedett, beszólt a csajoknak, egyre agresszívabb lett, aztán elvett és eldobott egy telefont, aztán a biztonságiak kizavarták, az utcán még velük is dulakodott kicsit, meg fenyegetőzött, hogy „fent lesz a neten!”.
Hát persze, hogy fenn lesz, ez a pszichopata senki ott éli az egész szánalmas, pitiáner, szar életét, aztán hazatakarodott a Péter, megúszva, hogy néhányan az ott lévők közül rendesen pofán vágják végre.
Istenem, Tusnádon is mindig ezt a nyomorultat akarták pofán vágni, főleg a székelyek, mert ők még nálunk is sokkal nehezebben viselik a legbelül lakó hernyókat, de ez most már mindegy is, a lényeg, hogy Peti elment szórakozni, hogy kipihenje a „lelkileg borzasztóan megterhelő heteket”, s ott, a belvárosi elit dizsiben is csak azt adta, ami a lényege.
Hiszen nem is adhatott volna mást.
Aztán még posztolt valamit a Péter melegében, seggrészegen, valamit a Tóniról meg bizonyos Steve Klorrárról, de ezt gondos kezek gyorsan eltüntették.
Aztán kialudta magát a Péter, és posztolt megint, és akkor megérkeztünk oda, ahová mindig megérkezünk, ahová a nárcisztikus pszichopaták, a legbelülről végleg a fényre kiköltözött hernyók mindig megérkeznek – ide:
„Egy fideszes, fizetett provokátor tönkretette az esténket.”
Világos. Mi más is történhetett volna?
Továbbá – ez a másik lényeges pont:
„Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, amelyek a tényeket szándékosan elferdítik.”
Hát persze.
Most ott tartunk, hogy a hernyó élete hátralévő részében pereskedni fog, annyiszor ígérte ezt meg, amióta le kellett költöznie a skyboxokból „az emberek közé”.
És el ne felejtsük, még a Juszt Lackótól is „ki kell kérnie” az „eredeti felvételt”, ezt is megígérte, ugyanis látta az egész világ, mit mondott, de ő állította és állítja, nem azt mondta.
Hát persze hogy nem azt mondta.
Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat. Az igazság méze csepeg az ő ajkairól, illetve a szívó-szopó szájszervéről.
Ezt is tudjuk.
Úgyhogy nem lennék most a belvárosi elit dizsi csütörtök éjszakai vendégseregének, kidobóembereinek meg persze a rendőrség helyében.
Mind fel lesznek jelentve.
És mind a Tóni ügynöke.
Fizetett, ráadásul!
A Péter tudja.
És a Péter is úgy végzi majd, mint az őrnagy a Tótékban.
– Kettőbe vágtad, édes jó Lajosom?
– Nem. Három egyforma darabba. Tán rosszul tettem?
– Jól tetted, édes jó Lajosom. Te mindig tudod, mit hogyan kell csinálni…
Hát így.
Addig viszont egyre szórakoztatóbb kis jeleneteknek lehetünk majd tanúi.
S egy ideig még Péter lelkes rajongói is át fogják ugrani az árnyékot, ha Péter ároknak nézi azt.
Még egy ideig…
hekki péntek, 22:02
Törölt hozzászólás
#562
hekki
hekki péntek, 22:00
Előzmény: #560  hekki
#561
hekki
hekki péntek, 21:58
#560
Ajajj a végén még pedotisza lesz. Jönnek az újabb videók. Vajon a lány elmúlt 18? 
ronaldinyo péntek, 20:18
#559
rákay filipet üdvözlöm
ronaldinyo péntek, 20:17
Előzmény: #553  hekki
#558
nem jött elö eddig is tudtuk milyen ember ,miért orbánrol nem tudjuk? vagy ö a joszivü tyutyibácsi?
ronaldinyo péntek, 20:16
Előzmény: #556  ronaldinyo
#557
egy a lényeg minden hir magyar péterről szoljon-csak akkor lehet gyözni és orbán magar péter szekerét tolja
ronaldinyo péntek, 20:15
Előzmény: #555  hekki
#556
mindenáron leváltjuk orbánt-ez a sosa egy bukott valakinek
hekki
hekki péntek, 19:20
Előzmény: #550  ronaldinyo
#555
ronaldinyo ma, 16:02
Előzmény: #6225 Bandi_ujonc
igen-le akarják járatni mindenáron-nem fog sikerülni-minnél jobban erölködnek annál nagyobbat buknak-én akkor is rá szavazok ha akármit kiáltanak rá."
Ajjaj, olyan vagy mint egy  szemellenzős orbánhivő. Ilyenek miatt tartunk itt. Elvakult hívek miatt van Orbán szekta, DK szekta, Tisza szekta .
Eisenburgprofesszor péntek, 19:05
Előzmény: #553  hekki
#554
Magyarországot minősíti, hogy az általa vezetett párt 30 százalékot kapott. 
hekki
hekki péntek, 18:55
Előzmény: #552  hekki
#553
Oltári nagy átverés ez az ember. 
Beszavaztatta magát az EPbe, most meg elöjött az igazi énje. 
hekki
hekki péntek, 18:52
#552
Poloska leütött egy vendéget - megszólaltak a szemtanúk a bulibotrányról
Állítólag azzal fenyegetőzött, hogy bezáratja a helyet, mert ő ezt is megteheti.
Újabb részletekről számoltak be a szemtanúk, akik péntek hajnalban közvetlen közelről látták, hogyan viselkedett Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az egyik felkapott budapesti szórakozóhelyen.
Ők azt állítják, hogy a „jó néhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő” Magyar Péter és az „erőszakos felajánlkozása” már a saját testőreinek is kellemetlen volt, ezért igyekeztek felvinni a politikust a szórakozóhely VIP páholyába, amelyet biztonságosabbnak gondoltak, de állítólag ő a saját embereire sem hallgatott.
A portál idézi is a szavait, amelyek szerint
„ha valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert ezt „bármikor el tudja intézni”.
A szemtanúk szerint később egy üveg sört locsolt szét, majd saját magát is leöntötte.
Ezután történt meg, hogy odalépett valakihez, aki mindezt a telefonjával akarta rögzíteni, és kicsavarta azt a kezéből.
A telefont aztán eltette és nem is adta vissza.
A kötekedést tovább folytatta a szemtanúk elmondása szerint, de közben egyre többen próbálták rendre utasítani, úgy tűnik, sikertelenül, ugyanis a portál azt írja,
az egyik ilyen szóváltás tettlegességgel végződött, a szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget.
A biztonsági őrök állítólag ezután szólították fel a távozásra, de Magyar nem engedelmeskedett a felszólításnak, ezért kivitték a szórakozóhelyről. 
Mint ismert, Poloska éjjel balhéba keveredett, majd Facebook-on hisztizett, de bejegyzését törölte. Később újra posztolt, ahol kijelentette, a Fidesz által fizetett provokátor robbantotta ki a balhét. Időközben az ügyben a BRFK nyomozást indított.
(MNO)
ronaldinyo péntek, 16:07
Előzmény: #549  hekki
#550
ugysem hisz az orbánnak már senki-sőt még a 2 millio szavazoja sem
hekki
hekki péntek, 14:55
#548
https://www.vadhajtasok.hu/2024/06/21/rendkivuli-poloska-atom-reszegen-noket-zaklatott-nyakanal-fogba-dobtak-ki-a-bulibol-video
Poloska atom részegen nőket zaklatott, nyakánál fogva dobták ki a buliból- Videó
Az egyik legdrágább szórakozóhelyen trágárkodott, cirkuszolt, próbált erőszakosan lányokat felszedni a baloldali exférj.
 
Biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett „felső tízezer” által kedvelt klubból. Ide egyébként a politikus testőrei kíséretében érkezett - írja a Ripost.
 Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 
nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.
Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció, miután 
több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. 
A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.
A lap úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a botrányos viselkedését. 
Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú. 
A szórakozóhely biztonsági emberei a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust, az erről készült videót itt nézheti meg! 
ronaldinyo péntek, 10:31
Törölt hozzászólás
#547
ronaldinyo péntek, 08:49
Előzmény: #539  hekki
#546
a fidesz a vak és a hivei vakok.tehát vakok vezetnek viágtalanokat.
ronaldinyo péntek, 08:48
Törölt hozzászólás
#545
ronaldinyo péntek, 08:48
Törölt hozzászólás
#544
ronaldinyo péntek, 08:48
Előzmény: #540  hekki
#543
na a fodor is egy kujvája lett fidesznek
hekki
hekki péntek, 08:22
#542

Topik gazda

hekki
hekki
3 1 4

aktív fórumozók