Szerintem senki ne csüggedjen, mert a választáson a mi szempontunkból a lehető legjobb eredmény született. Kicsit felrázza majd az Opus vezetőséget remélhetőleg és ha nem azt látják majd, hogy az aranyévek örökké tartanak, hanem hogy simán véget érhetnek 2022-ben, akkor e szerint alakítják majd az árfolyamcéljaikat is remélhetőleg. Emellett meg lehet, hogy ma nem indultunk el felfelé, de ez csak annyit eredményezett, hogy tovább hűlt az RSI, ami hetesen 27,1 pont jelenleg, ami erős vételi jelzés. Legutóbb 2015 decemberében volt ilyen alacsony, amikor is az árfolyam 4 Forint volt és onnan aztán 810-re ment. Tehát amikor legutóbb ekkora volt hetesen az RSI, akkor utána az árfolyam 203-szorozott (úgy, hogy akkor is mindenki csődöt, kivezetést és további esést várt). Ezt azért mindenki tartsa szem előtt szerintem, mert ha valami, akkor ez tényleg fordulót jelezhet. És emellett megemlíthetjük, hogy se naposon (RSI: 38), se hónaposon (RSI: 42) nem buzdít eladásra ez az indikátor. :D Tehát szerintem közel vagyunk egy nagy fordulóhoz, csak legfeljebb még mi nem látjuk, dehát végülis tőzsdén mindig akkor történik valami amikor nem várja senki :D
:::))) Na ezt jó hogy még időben írtad, akkor ha végeztem a 2.hand shopban(alias turkáló) rohanok is egy olyat beszerezni::)) Az nem gond, ha csak HOP felirat lesz rajta, ugyanis nem vagyok egy nagy grafomán, csak egy zuglói ficsúr? :::)))
NEW OPUS GLOBAL