A harmadik pont: A bírói kar erősen politikailag elfogult az egyik irányba és hiába viszi az ügyészség perre a dolgot felmenti az illetőket. Pl. Molnár Gyula anno bizonyítottság hiányában felmenti, (nem bűncselekmény hiányában!) Zuschlag ügyben annak idején a volt mszmp-s bírónő: "Irreleváns, az ügy szempontjából, hogy ki fizette ki a tartozást." Magyarán sose tudjuk meg kinek falazott anno. Hagyó ügyben a kecskeméti bíró már épp elítélte volna, mire a brüsszelben a bíróságon kijárták, hogy milyen és mekkora érdeksérelem érte szegény Hagyót, hogy nem budapesten tárgyalták az ügyét, újra kellett kezdeni és nem lett belőle semmi. Én személyesen 6 (hat) bp-i bírót ismerek. Érdekes módon mind baloldali és büszkék arra, hogy gyerekeik is bírók lesznek és idézem: "a fidesz nem tudja elvenni tőlünk a bíróságokat, már az egyetem a tanárok érzékenyítik a diákokat és biztosított, hogy a legtöbb bíró tudja mit kell tenni. Nézd meg a videot, ahol a bírónő rendőrrel viteti be a jobboldali újságírókat a tárgyalásra miközben a Ceglédy Csabától elnézést kér és megkérdezi, hogy nem baj ha 10 perccel később kezdődik a tárgyalás. Nem elfogult egy cseppet sem. És sorolhatnám rogyásig. Amíg ők a bírók nekik nem lesznek ügyeik.
Szerintem néz körül egy kicsit a fidesz táján, ott milyen emberek politizálnak. Aztán vedd sorra, hogyan kommunikálnak. Évi több tízmilliárdot költenek arra, hogy, hogy valakit vagy valakiket megutáltassanak a választóikkal, lejárassanak, megalázzanak, rágalmazzanak. Ez az igazai nemzetmegosztás. És igen, nézhetjük azt is, hogy a sok lejáratás közepette végül hány nem fideszes politikus került börtönbe valós bűncselekményért. Én elvártam volna, hogy jó alaposan nyomozzanak a 2010 előtti korrupciós ügyekben, és mindenki kapja meg a büntetését, ha jár. Két eset van: nem történtek tömegesen bűncselekmények, 2. a fidesz cinkos vagy érintett, ezért nem történik semmi. Lehet választani.
Nahát, mit kell látnom - Visontáról keresnek egy ajánlatkéréssel.. :) Honnan ismerősök ezek ;) Mondjuk tavaly már dolgoztam ML(fiának) egyik mezőgazdasági telepén.. Ott is rövidített műszak van látom, a levelet 0:17-kor küldték.. Gyerekek! Bekerülök a vérkeringésbe, a végén még belsős leszek.. Remélem a jachtot is használhatom majd idővel, valami csatakancával..
Pont a fidesz van tele olyanokkal akik a komcsiknak a legmélyebbre tolták a gatyát, némi pénzért, jó állásár., Ezek tépik a göncöt magukon Trianonért. Miért nem titkosak a 3/3-as dossziék?
Értem amit mondasz, el is fogadom. Részben.. Egyszer itt már nekiálltunk ezt megvitatni, 50 poszt után még csak a felszínt vakargattuk-de inkább simogattuk. Majd az önéletrajzomban megírom, és küldök egy dedikált példányt belőle.
Atya eg... Avos ivadek... A fidesz meg a megvalto, az orszag megtisztitoja, a kommunistak ellenpolusa... Csak ok is tele vannak kommunistakkal meg az ivadekaikkal... Ezeket a baromsagokat el kene felejteni, hogy mindenki kommunista mert volt a felmenoi kozott kommunista... Vagy akkor a fideszre is alkalmazni ezt az emelkedett eszmefuttatast... Vagy ugye a mi kutyank kolykenek szabad kommunista felmenokkel rendelkeznie csak masnak nem...
Ma is 5-kor keltem, mint sok rendes munkavállaló, akinek esélye sincs eldönteni, hogy a jövedelme után elvont adó és járulékokkal "mi legyen", az bizony befizetésre kerül. Igaz, ez a álbal idején sokkal jobban fájt, mert jóval többet vontak el:)
NEW OPUS GLOBAL