"Meggyengült a fidesz nem lesz annyi eu-s pénz" sírok a röhögéstől amiket itt össze irogattok. Elképesztő, minden realitást nélkülöző beírások ezek. Nézzétek meg, hogy hány szavazat volt összesen darabra tegnap, és abból hány ment a fideszre, és hány ment az ellenzékre... Ezek számok. Ne a Karácsonyt nagyítsátok fel, mert tévút. 7 egész eddig egymás torkának eső párt állt össze, és konkrétan Bp-en kívül egy megyében sem tudták legyőzni a fideszt 7-en együtt. És a lakosság 75%-a nem budapesten él....
Tökéletesen vakon vagy. Az ugye megvan, hogy te egy 2,5 év múlva esedékes szavazás miatt temeted a jelenben az opit? :DDDD Add el, és kezdd el ásni a bunkert akkor. 2,5 év van akciós konzervet venni :D
Figy. kb 16.000 szavazattal nyert a Kari. NINCS ennyi opus/4ig kisbüfi összesen, és nem csak Bp-en vannak részvényesek ám. Valamint nem minden kisbüfi kretén. Még1X: vidéken 19/19 Fidesz. Ahol a polgi ellenzék ott is majdnem mindenhol a testület 51%+ fidesz. Bp esett el egyedül, ami mindig is gyenge láncszem volt.. Aki meg OPUS részvényesként maga ellen szavazott, az beszélje ezt meg egy tükör előtt. Remélem véletlenül sem gondoljátok, hogy az ATV meg az OPUS ellen szavazó OPUS részvényeseknek köze van a jelenlegi árfolyamhoz?!
Nem ez nem sötétseg hanem jogos félelem ... meggyengul a fidesz megfog gyengulni az opus is.Nem lesz annyi eus penz.Most figyelni fognak ra orbanek.Erdekes ra kellett jonni a ujsagcikkek hangvetelebol hogy ki hova tartozik.Mfor es a napigazdasag baloldali.PF fuggetlen.most mar havonta le fog jonni egy krealt cikk negativ hangvetellel az opus iranyaba.Meg a Szeretlek Magyarorszag is atvette a acebookos oldalan😡
Ami rá is világít arra, hogy mekkora a sötét a részvényesek fejében is. Egyel nyugatabbra az átlagembernek is van annyi gógyija, hogy tudja a kettőnek semmi köze egymáshoz így nem lenne árfolyamhatása egy ilyen eseménynek, kimenteltől függetlenül. De nem vagyunk egyel nyugatabbra :D
Raadasul most szerintem orbanek visszafogjak magukat itt opus teren tuti.ujabb municio lenne...pl az atvnek.Kornyezetembe csak azt hallom hogy meszaros lop..sikerult az embereket ellenuk forditani momentum parbeszed stb atv.tehat akinek van opus rszvenye es azokra szavazott gratulalok 😡😡😡😡
Tisztelt Vezetőség és Fidesz! Reméljük, hogy mostmár látják a jelentőségét a szavazásnak. Máskor ne hazudnak a befektetőik szemébe és ne köpjék szembe őket. Én személy szerint tudok hozni a családban legalább 25-30 biztos szavazatot, ami tegnap független jelöltre ment, de ahhoz feltêtlenül jobb árfolyamot kell lássunk 2021 végéig. Ahhoz legalább 4-számjegyű árfolyam kell és kettesével kell hogy kezdődjön. Most láthatjuk a hogy mennyit ér néhány befektető szavazata. 2 éve nagy arányú Fidesz győzelem született a városokban, tegnap ugyanitt 61%-ls független polgármester és képviselők nyertek. Ennyit erről, húzzanak bele, ha még négy évet akarnak 2022-ben. Hajrá Függetlenség!
Multheten csinaltam itt egy szavazast.Nem tudom ki szavazott karavconyra de az sajat maga ellen szavazott aki raszavazott. Most vagy 3evig nyomni fogjak tovabb a mantrat tiborcz meszaros opus. Og1 nyomas alatt tartva az arfolyamot.Igy nem is lesz 400 soha...koszi kedves opus tulaj aki ellenunk szavazott...raadasul karacsony hazudik mar most 😡😡😡😡
Féléves után ugyan ez volt. Ebből látszik mennyire működik a csorda szellem, a befolyásolás... Dehát erre épít sok esetben a tőzsde is. Csak sajnos ami itt folyik az már nem szórakoztató. Én megnyugodtam a választások lezárulásával. Most sem időpont sem olyan dolog nincs amire várni kellene.... A cég teszi a dolgát, a piac pedig értékeli ezt árfolyam formájában. Lassan lesz elemzésünk is ha minden igaz.
NEW OPUS GLOBAL