Elcsesztem, természetesen 188. Ami még össze is jöhet akár, ha fogcsikorgatva nekifeszül még kicsit a magántőkealapos anonim elit. De a 200-as árfolyam momentán már olyan messzinek tűnik, és ott már annyian kiszállnának akármilyen komoly veszteséggel is inkább, akik a "győzelem napját" (értsd: ápr. 03.) követően anno nem szálltak ki. A 20 milla alatti napi forgalom mutatja, hogy a politikai hátszél ellenére még Lőrincék is inkább csak támasztanak, mert már a NER valódi tőkései részéről sincs semmi befektetői bizalom a szuperbank és más víziós Orbán-projektek sikere iránt. Azt látni ugyan, hogy lehet gazdagodni, de nem a tőzsdén szereplő ner-es papírokkal, ha lenne bennük reális potenciál. Szabad hazai tőke ugyanakkor nyilván van, de az nem a tőzsdei uborkaszezonban fog aktivizálódni, amikor a nemzetközi tőke is minden piaci hungarian részvényből is inkább kiszáll. A nem igazán piaci papírokba így érthetően pláne nem száll be senki komoly hozamvadász befektető.
Szerinted,ha Lőrinc vagyona 60 milliárd forintot nőtt,úgy,hogy az árfolyam folyamatosan csökkent,akkor mekkora lenne most a vagyona,ha 400ft-on lenne egy Opus részvény?Valszeg bejárná a világsajtót,ez most abszolút nem érdekük.../Úniós pénzek/,meg valószínű később sem lesz az!Sajnos én is csak utólag jöttem erre rá...
Ennyit ér ez a részvény. Sose ért többet. Nem volt reális a 600-700 ft-os árfolyam. Oda csak egy pillanatra húzták fel, mert mindent részvénnyel fizettek ki. Utána meg ráöntötték a piacra.
NEW OPUS GLOBAL