Járt arra, még Horn Gyuláék idején is. Aztán már Viktorék alatt lenyomták valakik (talán Soros?) majdnem három Forintra, amikor meglátta benne a lehetőséget Lőrinc úr.
Nem, nem a dr.miniszterelnökre gondoltam, neki nincs befektethető megtakarítása. Valamelyik samesze, egy másik külpolitikában is jártas illető lehet megfelelően kompetens a tárgyban.
Máshonnan legfeljebb ingyen-pénz jön "nekik", de nem profit. Profitot itt amúgy is egyedül Lőrinc tudott a cégből kiszedni, vagy az a befektető, aki agyilag még a magyar Zuckerbergnél is kompetensebb, és aki még az MKB hitelkihelyezéseit is felügyeli.
Sziasztok!elhúzódó háborúra kell számolni,és az azt követő negatív hatásokra!ahogy múlik az idő,és semmi pozitív fejlemény nincs,annál biztosabb a minél hosszabban tartó cumi!ha lesz is háború vége,az infláció,energia árak,pénzhiány miatti fogyasztás visszaesés,400ft os euró,hitelek,nem sorolom,bedarál mindent egy darabig!Európa C-vágány,az se fog 50millios bmw-t venni,aki vehetne,és visszanyal a fagyi,ipar visszaesik,építkezni se fog senki magánba,stb!ilyen árakon?halandó átlagember meg se fog nyikkanni!itt milliós havi jövedelem kell,aki akar majd valamit mozdulni,vagy több!amúgy csak hátra fog menni,nem előre mindenki!
Hát nem tudom. Szerintem nekik mindegy. Máshonnan is jön a profit, a pénz, nincsenek rászorulva arra, hogy a tőzsdén árfolyam mozgásokkal keressenek vagyonokat... Kisbüfik meg OFF, eladni tételt nem tudsz, árfolyam csorog, csóró volumenek mellett... Tranzakciós díjakat majd megemelik, akkor meg még nagyobb szívás...
Az adókiegyenlítéshez kell arra felhasználható korábbi leadózott nyereségesség. Ha azt veszni hagyod, akkor nem balfaszkodsz, hanem kéretlenül kollaborálsz.
Az 5%-os mozgások KavaSzabi által előttem felvetett lehetőségére gondoltam eredetileg. Pedig még az is csak 190 lenne innen, ami pedig nem tűnne alapból egy elszállt ötletelésnek.
NEW OPUS GLOBAL