Nagy Zsé! Nagy Zuhé! Állítólag mi üzemeltetjük majd az amerikai autópálya hálózatot is. Nemsokára megkapjuk a koncessziót! Na akkor legalább mínusz 300-ra fog esni az árfolyam! Baszkikám! Mint az olajnál nemrég!
Themis magántőkealap vezette konzorcium (tagjai a Mészáros-féle Konzum PE Magántőkealap, a szintén Mészáros Lőrinc többségi tulajdonába tartozó Opus Global Nyrt., az Opus Bridge és New way magántőkealapok, valamint további három magántőkealap: a Cronus, a Via és a Vesta)
Szép napot minden sztárpapír sorstarsnak. Ma valahogy úgy èbredtem,hogy ez lesz az a nap, amikor megtudjuk,hogy pontosan mik is vannak lent a pince legaljába elrejtve. Remélem tévedek,pedig nagyon jól aludtam ès ilyenkor ritkaság számba megy,hogy tèvednèk. Azért még utoljára hajrá Opus, mindent bele,lepj meg minket MA.
Ennyi? Nehogy belerokkanj az igazságba, ha már a munkába sosem fogsz, de addig javaslom az objektív náci szimbólumra avanzsáló 444 szerkesztőségének takarítását is, ha mégis egyszer az életben dolgozni is szeretnél, ott biztos nagy szeretettel várnak az ön racionalista speka kitartott elvtársaid, bár lehet, hogy már amúgy is régi motoros vagy a homokozóban. Viheted magaddal az államalapító haverodat (vagy csak a skizó társad?), úgy is elég gyakori az együttállásotok, és esetleg az Opus részvényeit már rég eladó, de ide valamiért vissza-visszajárogató kis nyugdíjast is beveheted a csapatodba, úgy is jól linkelget.
Ebédidőben vesz pár állampapírt, munka után végignézi a pártsajtót, ahol az amerikabérenc újságírókat gyepálják, majd reggel nyilatkozik nekünk a közösségünk arcaként. Egy tipice fasiszta kispolgárnak (keményen dolgozó kisember) mondanám, mert jóhiszemű vagyok, és elhiszem minden szavát.
NEW OPUS GLOBAL