Nos, múlt héten is írtam, hogy 195-ről csúszik lefelé a péper és a 190 alá fog tendálni. Annyi downvote gyűjtöttem erre a megjegyzésre, hogy bespájzoltam vele egy évre. :DDDD Nem akarom ismételni magam, de érzelemvezérléssel nem leszel okosabb kisbüfi, csak egy szerencsétlen, aki azt gondolja, hogy ez a "fantasztikus" fos fundamentumokkal rendelkező "papír" még érhet valamit. Ja! aprópénzt, makkot a kucuk elé. Na - lehet megint nyomni a downt, hogy örüljé'
intézményi befektetők hiányában csak ritkán mozgatja meg nagyobb speka vétel / eladás. ezek elmaradása esetén a köztes időben a kisbüfik hangulatától függő ad-hoc eladásokkal csordogál csupán, vagy módszeres speka leszorítás és gyűjtögetés megy...
valamire mindig lehet fogni, éppen miért esik. Tegnap bezúzták a Molt, ez pedig szimpátiából csatlakozott. Ma a dicsőséges Set füge hírére durván esik a futur nulla forgalommal, miért ne csatlakozhatna ehhez a piroshoz :D Ha valakinek van más magyarázata erre a már-már fantasztikus jelenségre, ne tartsa magában :D 193
NEW OPUS GLOBAL