Na,ha neked ez a szint szimpatikus vételre,akkor csak tessék,csak 12 kereskedés nap múlva meg ne Bánd a mínusz tíz százalékos teljesítményét a papírnak.
Üdv minden sztárpapír tulajdonosnak. Jól állunk, ezt persze, csak nagy iróniával lehet fájdalom nélkül èrtelmezni.Sőt talán már felesleges is egymásban a lelket tartani,hogy lesz itt még változás. Nagyjából egy hónapja îrtam,hogy nem volna jó 200 pont alá esni,mert akkor 186 pont is lesz.Be is következett. Ez sajnos a magyar tőzsde szegény papírja lett.se múlt ,se jelen ,se jövő. Nem lepődjünk meg,ha jövőhèten már 160 pontos tartományban sinlődne ez a nemzet szègyene.jöhetnek a nagy kitárazások,mert betárazás az biztos nem lesz.
Undorító amit ezzel a FOSHsal művelnek, itt 200 alatt gyakorlatilag barmikor megkezdhetné szabadesését, hacsak vissza nem rakják újra a már lélektani 200as szint fölé, nyilván még úgy is jóval az értéke alatt folytatva a kereskedésnek nevezett FOSH talicskázását..😮💨😣😞
erre felé esik az eső. állítólag májusi eső aranyat ér. lehet, hogy a mezőgazdasági szektor is nyereséges lesz. gondolom az is szar nekünk, hogy a gázár körüli para miatt jó esélyel többen vesznek kandallót is. mit lehet még itt felhozni? ezekre még mind eshetne pár forintot.
..valahogy azt érzem, hogy az EU-val is sikerül megeggyezni majd mindenben, jönni fog a finom ejró is. Csak megb@szhatom a kecskét szárazon, mert ez a HÍGFOS arra 100 Ft lesz ;(
Érdekes, bennem is már talán 1-2 hete érlelődik vmi olyasmi vélemény/látomás, hogy miután megfagynak a németek, valahogy lesz olajuk/gázuk rajtunk keresztül.. Viktor jellemzését most hagyjuk (), de szerintem nagy játékos. Még ez az EU-s lábonlövés valahogy jó lesz nekünk. Na meglátjuk.
Most, hogy kiderült megteremtődik annak a lehetősége, hogy egész Európa tőlünk vegye az olajat valamint a szankciók a portfólióba levő energiaközvetítő hálózatokra is pozitív hatással lesznek, tök logikus, hogy esik az árfolyam. Jó hír esetén mindig ez van. Most már tényleg jöhetne valami rossz hír is, mert beledöglünk a jóhírekbe! :)
számos eszköz áll rendelkezésére a cégnek (az érdemi kommunikációtól egészen az SRV-ig), amivel még egy alacsony forgalmú, trágya BÉT-en is kvázi karban tudja tartani az árfolyamot, nem megengedve az ilyen indokolatlan mozgásokat, éppen a befektetői bizalom erősítése érdekében. de hát ugye ennél a cégnél látványosan leszarják mindezt, habár fel nem tudom fogni mi érdeke lehete benne.
Csak benéztem. Jött-e nagyvad, tuti TA elemzés/rajzolgatás, biztos tipp, belső infó, intézményi befektető, külföldi vásárló, pár mrd-os megbízás, megvettük-e a NASA-t vagy bármi más fontos esemény a cég életében történt-e.. ?! Továbbra is a kisbefektetők érdeke az elsődleges, vagy már nem? Ottvagyunkmár?
NEW OPUS GLOBAL