gondolom 1Ft-ért, vagy ingyen, ahogy a Kesma megalakulásakor az összes addigi "tulaj" "dalolva" lemondott az általa addig névleg birtokolt médiáról....vagy ahogy Lölö exe nevéről 1 szempillantás alatt lekerült a Life tv-n kívül minden....minden IS Döbröghyé
Én is így gondolom, de lövésem sincs, hogy mi húzódhat a háttérben, szvsz. nagyon kevés embernek van. Azt már mindenki látja évek óta, hogy ez nem normális rv kereskedés/befektetés !
Nem olyan régen még 200k-nyit is lehetett látni 238-on és afölött. Most meg 30k van 235-ön, és kis túlzással alatta légüres tér. Úgy tűnik, akik 250 felett eladták, már visszave(het)ték a részüket. Érthetetlen, hogy az elemző szerint 360-t simán ér, és itt tartunk. Úgy gondolom, nincs minden rendben a vezetés hozzáállásával...
Szerintem meg az, teljesen reménytelen, a tulajok is leszarják, én meg --https://www.portfolio.hu/ingatlan/20211029/a-matraban-terjeszkedik-a-bdpst-group-507860--- ezt a hotelt szarom le, egyszer voltunk nem nagy szám, de így pláne sőt be nem teszem a lában ide.
vicc. Az a cég, aki milliárdokat bukott a járványon, elsőként jelenti be, hogy náluk nem lesz kötelező az oltás. Kvázi Viktor cége leszarja. Okos. Hír jött, akár eshetünk is. Csak a tőzsdei ajánlat és kivezetés, mikor itt valami lesz. Már ha valaha lenne "jó" eredmény, már az sem érdekelne senkit.
NEW OPUS GLOBAL