elvileg overnight: 22-02 (csak az afterhours) outside rth 10-15.30 és 22-02 (pre-market és afterhours) pont fordítva kellene működni, mint ahogy írtad :)
Overnight és Outside RTH között mi a különbség? Az első magyar idő szerint 10:30-ig, a másik utána él? Ha így van, akkor hogy lehet egyszerre a kettőt használni? Az outside rth-ra gondoltam, hogy az mindig él, de az imént csak overnight-al tudtam eladni.
A TBSZ számlán a Dividends résznél már ott van az összeg. Csak azt nem tudom, hogy ez valamikor automatikusan átkerül a szabadon felhasználható összeghez?
Nekem a főszámlán USD az alapdeviza, de a TBSZ-en migrálás előtt és migrálás után is azt írja, hogy HUF az alapdeviza függetlenül a főszámlától. Nem tudom, hogy a TBSZ-en lehet-e külön változtatni az alapdevizát...
Szerintem ez így nem igaz. Forintban kell nyilvántartani a Tbsz-t, de szerintem az alapdeviza az, amit választott az ember. A migrálás során volt pár nap, amikor az eladásnál Forintra konvertálták a dollárt, akartam is hibajegyet küldeni, hogy jó lenne, ha ezt befejeznék, de pár nap után helyreállt a rendszer, és most nem váltogat.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy TBSZ számlán van kötvényem, ami 09.29-én fizetett kamatot. Ez a TBSZ számlán a Dividends résznél megjelenik. Ezt mikor lehet felhasználni?
Ide is: Nekem automatán váltja vásárláskor tbsz-en szinte középárfolyamon(0,1% alatt volt mikor néztem). Ha csak devizaváltás, akkor 2$ de azt nem tudom megy e most tbsz-en.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Ma regisztráltam az IBKR-nél. Egyáltalán nem ismerem a rendszert. Az alapdeviza HUF a főszámlán és a TBSZ- nél is. A kérdésem arra vonatkozna hogyan történik egyéb devizákban a kereskedés pl. USD, EUR, stb? Ersténél vagyok, ott ugye deviza konverzió, majd utánna lehet kereskedni. Itt ez hogyan történik? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Van esetleg ötletetek, mitől lehet az, hogy az számlámon a Net Liquidity Value kb. 2.5%-kal nagyobb érték, mintha összeadnám az összes pozícióm piaci értékét + a szabad casht?
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF