megtörtént a főszámla migrációja is, de még mindig nem tudok 24-es tbszt tölteni róla, hibajegyet dob fel, ügyfélszolgálat kint türelmet kért, 2 hete és még múlt héten is. vmi bug lehet.
A linkedet nem tudtam megnyitni, de itt megtaláltam, szerintem ezt akartad linkelni: https://www.reddit.com/r/kiszamolo/comments/1fkt6o6/ibkr_tbsz_account_migration_notice/ Én már beküldtem a NAV-nak a doksikat a múlt héten, azon a bejelentő lapon, amit korábban küldött az IBIE, vissza is igazolta a NAV, de csak egy levelet kaptam tőlük és nem tudom, hogy a 2023-as vagy a 2024-es TBSZ-re írták, hogy elfogadták, mert a levélből nem derült ki. Azt hiszem az lesz, hogy az új bejelentőlapon ismét beküldöm a két TBSZ doksijait a NAV-nak.
Köszönöm, de ez új TBSZ számla bejelentéséhez kell. Az Interactive Brokers Central Europe Zrt. egyesülése miatt -Interactive Brokers Ireland Limited-be -új bejelentési kötelezettség van. (a befektetési szolgáltató változásáról). Ez szerintem egy másik űrlap lesz. Sikerült valakinek letőlteni ?
Sziasztok! Még új vagyok az Interactive Brokers - nél /2023 végén csináltam náluk basic számlát/, kaptam tőlük éves adategyeztetésről üzenetet hogy invalid/inconsistent adatok vannak a személyes accountban. Egyszerűen egyelőre nem tudom mi lehet az ,ami változott azt javítottam de ennek ellenére mégsem jó.Az asztali gépen be sem tudok lépni a felületre, telefonon lehet kereskedni az működik. Ez az átállás kavar be ennyire?Milyen opciók vannak ha nem tudom ezt megoldani? Ha valaki tud valami okosat azt megköszönöm :)
Sziasztok! Fedezeti követelmények kapcsán segítsetek kérlek egy kicsit. Próbálom kihámozni a forex fedezeti értékeket, de csak cfd-t találok. Azon belül pedig rendkívül gyanús, hogy pl. USD.JPY csak 3%, kezdeti, majd 3% fenntartási. Megmondom őszintén nagyon keveslem. Ha forexre tud valaki linkelni egy hasonló táblázatot, akkor megköszönöm! . https://www.interactivebrokers.ie/hu/trading/margin-requirements.php#eu-margin
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF