Szerintem a LAC-nak az 5-7 USD sávot kb. 2025 nyárra kéne befutnia. Én mindig úgy választok, hogy melyik papírban van több potenciál hosszúra. Ez feltehetően a LAC. A RIG értékeltsége a profit megjelenése után fel fog menni kb. 8-12 USD közötti szintre. A LAC akár 10,5, majd 20 és 40 USD célárra is felmehet. A popkultúrában elterjedt általános vélekedés szerint a RIG-et jó ötlet lenne a LAC-ra lecserélni, de attól ezt még nem biztos, hogy meg is kell tenni. :) Nekem is eszembe jutott és van olyan verzióm, amikor ezt lehet, hogy megteszem.
Hasonlo mozgassal szamolok. Idoben mit gondolsz, mennyire huzodik el ez a folyamat? Mert bar tavoli meg a termeles elindulasa. Szerintem mar jovore 5-6 korul kell legyunk stabilan, fuggetlenul attol hogy erdemi eredmeny csak 2027-re varhato. . Egyebirant a szemelyes velemenyed is erdekelne egy esetleges teljes rig pakk lac-ra cserejerol. Egyre kisebb eselyet latom, hogy rig-en erdemi nyero legyen, sot mar onmagaban az is egy kuzdelem, hogy a 6-os atlag kiolvadjon. Ha igy nezem, akkor elobb varhato egy 5 dollaros lac minthigy ezt a vacak riget talan nullaban adjam.
Szép teljesítmény így is. Én még küzdök, hogy ahol lehet kulturáltan kiszálljak (RGTI-be picit 8 alatt belevettem, hátha). Nem érzem a lendületet most a vacakokban, mindenki ideges a tegnapi utolsó két óra miatt.
CBLL kivetelevel mindenbol kiszalltam. Marineni vagyok, a tegnapi nap eleg kellemetlenul erintett. Elteszem, amit osszeszedtem iden.
egyik szamlamon +146% lett - ez volt a kiegyensulyozottabb, amit vegul az UMAC hozott fel ennyire, anelkul +72% lett volna az eredmeny.
masik szamlamon +275%, ez egy joval kisebb meretu portfolio volt, amit SMCI es RCAT hoztak fel ennyire. Ha nem baszom el a veget, akkor lehetett volna ennel joval tobb is :(((
ez egy kiveteles ev volt es iden se tanultam semmit, nyomom a YOLO tradeket, mintha nem lenne holnap. jelenleg 95% cashben varom az ujevet.
kellemes karacsonyt es boldog ujevet mindenkinek! Remelem mar nem zavarok itt iden :) Szervusztok!
SP500 Így az év végén nagyon gyenge a forgalom. Nem most kellene beverniük, mert nagyobb mennyiségeket el sem tudnak adni jelentősebb árelmozdulás nélkül.
"A másik a részvénypiac. Egy 3-4%-os indexeséstől, a csúcsról, még nem tud nagy kár lenni benne, bár éppen a Russel2000 index, ami érzékenyebb az amerikai gazdaság teljesítményére, hiszen kisebb, főleg amerikai belső piacról élő cégeket tartalmaz, teljesen letörölte a Trump-eufóriát, ami nem szép. A leginkább zavaró tényező nem is a viselkedésben, hanem a hangulatban van, évtizedek óta nem voltak ilyen optimisták a részvényekre a "mezei" befektetők - jó piaci teljesítmények után. Ami histórikusan nem jó ómen, előre tekintve jó teljesítés akkor szokott következni, amikor utálják a részvényt (van kinek még venni, nincsenek sokan benne), amikor imádják (tele vannak vele) az inkább veszélyes vizeket jelent, hiszen tele van a csónak, és a taxisofőrök meg zöldségesek, ijedős marinéni is benne vannak, borulékony lehet. Én is láttam a mobilon spekulálgató zöldségeseket nemrég, hm, ami nem túl bíztató, inkább óvatosságra intő jelenség. De ez alighanem 2025 zenéje már, nem lesz unalmas év, az tuti. "
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.