Intel vezért kibaszta a board, mint macskát szarni. Két !!! társ-CEOt neveztek ki a helyére. Mindenki arról pletykál, hogy tuti fel fogják darabolni az INTCt foundryra és processzortervező cégre. Az árfolyam érdekes módon nem zuhan, bár reggel még +4%on volt, most már enyhén piros.
UMAC 60p celarak 13.5 csatorna alja (innen fel kene pattannia) es 10.2 a res aljaban, de csak akkor, ha van benne hosszu tavu potencial. Ha Pump and Dump volt, akkor vissza 2 dollarra.
És mire vársz még? Tapsra? :D Elnézve az XRP 10 éves mozgását, szép mécsest látok, ami jelezheti az "aranyláz" végét. https://stooq.com/q/?s=xrp.v&c=10y&t=l&a=lg&b=1 Az arany 2000-es és 2024-es évek közötti mozgásából kiindulva, a BTC csak kb 10 év múlva lesz újra 100k, és kb 15 év múlva lehet 150-200k...
akkor ATH :) amugy egy dupla benne van meg a jo hirek miatt. 80 szerintem meglesz. En inkabb RCAT-ba teszem, ott biztosabbnak latom. Allitolag egy cyber truck platojara epitenek eppen ra egy dron rajt, nem kicsit be akarnak nyalni Muskatlinak. Kinezem az smaragd ifjubol, hogy belelkesul es megveszi a ceget 10 milliardert :D
KULR tartja magát, OPTT ma jelent (megvárnám), ARQQ 12.05-én jelent, MVST izgalmas lesz, GRRR, ESPR figyelgetősek, de odébb lesz, VUZI (izgalmas: okos szemüvegek). Mind figyelősek, szerintem jövő év elején indulHATNAK meg, PL nagyon figyelős (RKLB-ből jöhet pénz ide). Egyik sem bullos annyira (még), de mintha aljat alakítanának ki. Ezeket szerintem érdemes kielemezgetni.
délelőtt akartam írni hogy kvantumos cókmókok közül ezt érdemes figyelni RGTI mellett, de ugy mindenben szeretnék korrekciót beszállni/bővíteni...hihetetlen nincs egy lekör RKLB, HNST, SOFI stb-ben.
SPY daytrade A mai nyitasi gap-up csinalt meg egy kisse magasabb ujabb topot, 6047-re. De nagyon toppy. Es eleg valoszinu, hogy ez (v of v), bar azert nem biztosra tudni hogy a vege egy (iii) vagy (v) hullam legvegenel tart. . Akarhogy is, innen egy meretesebb korrekcio valoszinunek latszik, ami vagy elkezdodott, vagy barmelyik oraban elkezdodhet. Talan erdemes ovatosabbnak lenni, stoplosst kitenni. . https://imgur.com/a/5q7xdsg
A pillanat már hetek óta tart. Nem vagyok otthon a Trump által megváltoztatni kívánt szabályozási környezetet illetően, teljesen sötétben tapogatózom ezzel az iszonyatos felhajtó erővel kapcsolatban.
KULR-ban most tartanék 1K pluszban, ha merem tartani. Mondjuk engem már két hete csak a FOMO visz előre, jól be fogok ragadni a végén, csak még ez nem biztos, hogy mibe.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.