Mi a LAC-ban a nagy szám? Google maps alapján egy kapavágás nem történt a nevadai bánya ügyében. Youtoube videókban is egyelőre csak tervek látszanak. Bevétele jóformán nulla, cash gondolom részvény kibocsátásból van.
Bar magam is olaj bull vagyok ugy gondolom, hogy az iden meg latni fogunk 65 koruli olaj arat. gyakorlatilag szezonalis csucson vagyunk. Es ez latszik az olaj araban. Ha csokken az irani izrael feszultseg az olaj ara esni fog. Az egyik legbiztosabb olaj beszallasi pont szerintem december elejen van.
Imperial Oil, IMO kitort. Murphy OIl (MUR) igen jo rallyra lesz kepes. . Arany es a GDX aranybanyasz index 5 napja gyenge. (USD eros) Egyelore jobb tavol maradni.
SPY daytrade A chart es szamozas azonos mint az elozo NDX chart. Az abc=(ii) korrekcioban most a c=a feltetel egesz kozel teljesuloben van, most 5717, es nem varjuk (c of ii) veget 5703 ala. Aztan indul felfele a wave(iii) hullam. , https://imgur.com/a/W0b6NmZ
Az Olaj, WTI, ma mar 77$ fole szurt, es aligha kerdeses hogy a kritikus 77.59 fole ki fog torni. Onnantol kezdve Olaj 2.5 ev BEAR piaci korrekcioja, 130-->65$, szoval eppen 50% lett, nos, veget ert. Ez itt a penteki chart, azota mar a kitoresi szintre emelkedett. . https://imgur.com/a/q22xokh . Akkor nagyon jo annak a valoszinusege: ujra Olaj bull piac van. Evekig fog tartani. . Az arfolyamokban eloszor a BigOil, az integralt olaj-oriasok es az olcso koltsegu olajtermelok fogjak varhatoan elsonek vezetni felfele a rallyt. Az olajszerviz ezt szorosan kovetni fogja. Es amikor vilagos lesz, hogy keves a kitermelheto volumen, a kritikus orszagokban hianytol felni kell, akkor fog igazan beindulni az olajszerviz.
A DX komoly hetes ellenálláshoz közelít. A dollár jelenleg rövid távon a gyenge oldalon van. Ez hetes és hónapos. Hosszú távon pedig az erős oldalba készül lepni. Éves gyertya ha a DX én fehér akkor 121 ig is elmehet. A Bollinger kezd beszűkülni. Valószínűleg egy komolyabb elmozdulás jön a dollárban. Én inkább a dollár erő felé hajlok EURUSD 0,8 körül.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.