Most 80%ban atalltam a daytrade mufajra, (foleg megnovekedett szept-okt. szezon rizikok miatt)
mikozben tartom azt a par poziciot.
Naponta kivalasztom a 10 top kandidatusbol nyitaskor a legjobbnak latszo 3 ceget
(azert harmat, mert kell kis diverzifikalas ha melle nyulok vagy valami meglepetes bejon, de tobbet
nem tudok figyelni elegge), es azokat daytradelem a "varakozo" cash penzzel.
.
Ez nagyon munkas naponta. De eleg jol, 3 naponta hoz 1% korul, mert a piac most igy hullamzik,
viszont sokkal kisebb kockazattal hozza, mintha normalis poziciokat tartok.
Nalam a daytrade listan most ALNY BWIN CRUS FTAI YOU PLTR , az agresszivak forognak sokat.
Aranybol felre alltam.
.
2)Erdekes az a hir, hogy van itt egy rejtozkodo befekteto, 10x Lorinc invesztor.
Eddig nem nagyon hittem, de miutan elolvastam hogy brazil Allampapirokat tart, valosnak tunik.
Nagyon erthet hozza, a Brazil treasury hoz 11.5%-ot 3-6 honapra, es ezt nem tudhatja a media kitalalni.
Erdemes elgondolkodni ezen a hiren.
.
mikozben tartom azt a par poziciot.
Naponta kivalasztom a 10 top kandidatusbol nyitaskor a legjobbnak latszo 3 ceget
(azert harmat, mert kell kis diverzifikalas ha melle nyulok vagy valami meglepetes bejon, de tobbet
nem tudok figyelni elegge), es azokat daytradelem a "varakozo" cash penzzel.
.
Ez nagyon munkas naponta. De eleg jol, 3 naponta hoz 1% korul, mert a piac most igy hullamzik,
viszont sokkal kisebb kockazattal hozza, mintha normalis poziciokat tartok.
Nalam a daytrade listan most ALNY BWIN CRUS FTAI YOU PLTR , az agresszivak forognak sokat.
Aranybol felre alltam.
.
2)Erdekes az a hir, hogy van itt egy rejtozkodo befekteto, 10x Lorinc invesztor.
Eddig nem nagyon hittem, de miutan elolvastam hogy brazil Allampapirokat tart, valosnak tunik.
Nagyon erthet hozza, a Brazil treasury hoz 11.5%-ot 3-6 honapra, es ezt nem tudhatja a media kitalalni.
Erdemes elgondolkodni ezen a hiren.
.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.