Lujoska

Regisztráció: 2016-08-27 19:52:23

Hozzászólások száma: 379

Utolsó hozzászólás: 2019-09-08 16:07


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-01-17 10:44-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #15524 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 08. 16:07

Halo Pampa!
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Szovjetuni%C3%B3_afganiszt%C3%A1ni_h%C3%A1bor%C3%BAja
Kis tanulás!  Nem Fizika, :-))
Terelni is lehet :-))
Orosz propagandaoldalak 2019. 08. 10. 15:28
Élőben közvetítette az orosz ellenzéki politikus, amint rohamrendőrök törnek be a lakásába
Rég volt ekkora tüntetés- és állami erőszakhullám Oroszországban, mint az elmúlt hetekben. A helyi választási bizottság elutasította, hogy független jelöltek indulhassanak a szeptemberi önkormányzati választásokon, mire ellenzéki politikusok és szimpatizánsaik tüntetni kezdtek, a rendőrség pedig százával tartóztatja le a résztvevőek. Az eseményekről itt írtunk bővebben.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 07. 31. 15:06

A Mi Hazánk Mozgalmadat kérdezd meg az oroszokról! Mindenki felelős egy oroszodért!?
Ez aztán a képmutatás az álpárttodnál!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 07. 31. 14:32

Meghívták a mozgássérültek sportolását segítő civil szervezetet a közmédiába, de kiderült, hogy a vezetője valaha SZDSZ-es politikus volt, így aztán lemondták a meghívást!
A KETTŐSMÉRCÉD AZ ÉGBEKIÁLTÓ! A PROPAGADÁDDAL EGYÜTT!
Az Orbán-Putyin találkozó Paks 2 és a gázárak ügyében is nagy változást hozhat 2019. 07. 20. 17:56
#2
Az Orbán-Putyin találkozó Paks 2 és a gázárak ügyében is nagy változást hozhat 2019. 07. 20. 17:55
#1
Az Orbán-Putyin találkozó Paks 2 és a gázárak ügyében is nagy változást hozhat
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 07. 19. 15:10
A Fidesz MSZMP-tagjai 
Az Alkotmányba belefoglalták az MSZMP bűnösségét. Néhány kormánypárti képviselő, vagy a hatalom környezetében tébláboló ember is érintett lehet. 
A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az…
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt) 
Járai Zsigmond – MSZMP-tag 
Matolcsy György – MSZMP-tag 
Martonyi János – MSZMP-tag 
Pintér Sándor – MSZMP-titkár 
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban 
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag 
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke 
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke 
Fónagy János – MSZMP-tag 
Vonza András – MSZMP-tag 
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag 
Chikán Attila – MSZMP-tag 
Boros Imre – MSZMP-titkár 
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag 
Harrach Péter – MSZMP-tag 
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár 
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag 
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár 
Boross Péter – MSZMP-tag 
Balogh Gyula – MSZMP-tag 
 A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak: 
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár 
Varga Mihály – KISZ-titkár 
Rogán Antal – KISZ-titkár 
Deutsch Tamás – KISZ-titkár 
 Forrás: Egyenlítő Tv, Nemzeti Hírháló
Orosz propagandaoldalak 2019. 06. 25. 16:24
Oroszország folytatja a haditechnika karbantartását Venezuelában, ennem a programnak a keretében szállt le orosz katonai gép a dél-amerikai országban - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes kedden a TASZSZ hírügynökségnek.Rjabkov a hírügynökség honlapján is ismertetett nyilatkozatában megerősítette azt a korábban megjelent sajtóértesülést, amely szerint az orosz légierő egy Il-62-es repülőgépe hétfőn leszállt a venezuelai főváros, Caracas melletti Maiquetía nemzetközi repülőtéren. "Igen, így van. Ezzel annak a haditechnikának a karbantartását folytatjuk, amelyet korábban szállítottunk Venezuelának a haditechnikai együttműködés keretében" - kommentálta a Reuters hírügynökség által az orosz gép venezuelai leszállásáról közölt hírt Rjabkov. "Ez az együttműködés minden szempontból átlátható és nem hordozza magában a regionális vagy bármely más helyzet destabilizálásának elemeit" - tette hozzá.Márciusban az orosz légierő két gépe érkezett Venezuelába, fedélzetükön orosz biztonsági tisztségviselőkkel és száz katonával. Washington emiatt azt vetette Moszkva szemére, hogy felelőtlenül kiélezi a helyzetet a válsággal küszködő dél-amerikai országban.Donald Trump amerikai elnök akkor felszólította Oroszországot, hogy vonja ki összes katonáját Venezuelából. Az orosz külügyminisztérium azt felelte, hogy a repülőgépek mindössze olyan szakértőket szállítottak, akik fegyvereladásról szóló szerződések ügyében érkeztek Venezuelába.A dél-amerikai országot súlyos gazdasági, társadalmi és politikai válság sújtja. A belpolitikai válság januárban mélyült el, miután Juan Guaidó ellenzéki vezető az alkotmányra hivatkozva Venezuela ideiglenes elnökévé kiáltotta ki magát a hivatalban lévő venezuelai államfő, Nicolás Maduro elleni egyik tüntetésen.Noha Guaidót mintegy ötven ország elismerte Venezuela ideiglenes elnökének, köztük az elsők között az Egyesült Államok, más országok - például Oroszország - továbbra is Madurót tartják a latin-amerikai ország törvényes vezetőjének, és a Venezuelában jelentős hatalmi tényezőt formáló hadsereg hivatalosan továbbra is mellette áll.
Orosz propagandaoldalak 2019. 06. 19. 17:20
Lemoshatatlanul Moszkvára ég a maláj gép lelövése – megvannak a gyanúsítottakA holland vezetésű nemzetközi vizsgálócsoport megnevezte azt a négy embert, aki a vádak szerint meghatározó szerepet játszott az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó maláj gép lelövésében, 2014. júliusában. A katasztrófában 298 ember vesztette életét. A vizsgálócsoporttal egy napon a Bellingcat oknyomozó portál is közzétette gyanúsítottjai nevét. Valamennyien olyan személyek, akik kapcsolatban álltak Moszkvával, illetve a kelet-ukrajnai szakadárokkal.
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 19:39
#34

Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 
Rájöttek ! A Fideszbe léptek be :-))
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 18:09
#23
Kilépési hullám: országos alelnök és két területi vezető is kilépett a Mi Hazánkból
https://alfahir.hu/2019/06/16/mi_hazank_mozgalom_ferenczi_gabor
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 14:17
#16
Hamisítsd még ezt is, hogy mit mondott!
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 13:51
#13

Itt a VIDEÓ!  Tagad már le  azt is amit budaházi beszél! Hamisító beírásod nem látt határt!
https://www.facebook.com/partizanpolitika/videos/357380858470607/
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 13:40
#8

Meglepő nyíltsággal beszélt Budaházy György szélsőjobboldali mozgalmár május elején a kormány kedvenc ellenzéki pártjának, a Mi Hazánk Mozgalmának és a Fidesznek a viszonyáról. Tette mindezt ráadásul a Mi Hazánk kapuvári fórumának vendégeként: „Azt gondolom, hogy ami hibát elkövet a Mi Hazánk, hogy kvázi a Fidesz forgatókönyve szerint működik és jött létre és funkcionál. Tehát a Fidesznek az az érdeke, hogy valaki ellenőrizze a nemzetieknek a radikálisabb részét.” Szerinte egy időben erre a szerepre a Jobbik is jó lett volna annak idején, csak túlnyerte magát, vagyis túl nagyra nőtt, ennek következményeként pedig Vona Gábor azt hitte, hogy a határ a csillagos ég, és eltaktikázta magát a néppártosodással.
Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot...persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 13:04
#2
Egymás után három poszt is megjelent a Facebookon a Mi Hazánk Mozgalom tagjaitól, amely arról szól: csalódtak az egy éve alakult pártban, így inkább elhagyják, sőt, a politizálással is felhagynak.Előbb Orbán Imre, a párt pápai szervezetének a vezetője, a Veszprém Megyei Önkormányzat képviselője fakadt ki, így: "Nem volt jó érzés viszontlátni a Mi Hazánk Mozgalomban azokat a senkiket, akiket a Jobbikból azért szórtunk ki, mert az állandó szarrágásukkal, parttalan okoskodásukkal csak hátráltatták a munkánkat". Egy pozitívumot emelt ki: nem kellett megélnie a Jobbikban, hogy a párt "összeállt a bukott baloldallal".Nem sokkal később jelent meg Ferenczi Gábornak, az egyik alapítónak a posztja, amelyben a pártvezetést okolja a szakításért. Szerinte a mozgalom "olyan súlyosan eltért az Alapító Nyilatkozatban vállalt útról, hogy azt már hitelesen javítani esélytelennek tartom". Hasonló indokot sorolt fel reggel ugyancsak a Facebookon Bartha Barna, a ceglédi pártszervezet - most már csak volt - vezetője is.A Mi Hazánk Mozgalom a 2018-as választás után alakult a Jobbik néppártosodását ellenző radikális politikusokkal, Toroczkai László (képünkön) vezetésével, Novák Előd és Dúró Dóra részvételével. A párt a májusi EP-választáson 3,29 százalékot ért el.
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból 2019. 06. 16. 13:03
#1
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból
Putyin: az Egyesült Államok "ketrecharcot" folytat 2019. 06. 16. 12:53
#2
Putyin TAKARODJ!
Orosz propagandaoldalak 2019. 06. 16. 10:42
Országos tévében most először volt látható az a pillanat, amikor az utolsó szovjet katonák 1991. június 19-én elhagyták magyarországi főhadiszállásukat.RUSZKIK HAZA!
https://hvg.hu/itthon/20190615_viktor_silov_szovjet_csapatok_kivonulas_fokusz_plusz_zambo_laszlo
Orosz propagandaoldalak 2019. 06. 15. 12:05
Üzenetet hozott Moszkvából Peter Pellegrini kormányfő, amely szerint Oroszország nem változtat az 1968-as bevonulás megítélésén.
Voltak már hasonló kezdeményezések Oroszországban, a mostani azért nyugtalanítóbb, mert a beterjesztés előtt kerekasztalt hívtak össze az orosz kommunisták, melyen részt is vettek más pártok képviselői, sőt az orosz külügyminisztérium is képviseltette magát, és bizony elfogadásra javasolták a képviselőknek a tervezetet.Ami pedig a legfelháborítóbb, hogy egyébként az orosz állami propaganda is masszívan támogatja az ilyen kezdeményezéseket, ennélfogva pedig a lakosság is helyesli azokat.Ha a duma ebben a formában elfogadná a javaslatot, akkor tulajdonképpen azt mondaná ki: Ha megkívánná a helyzet, akkor ugyanezt tennénk most is. Bár a hivatalos orosz biztonságpolitikai stratégiákban természetesen ez nem szerepel, de az orosz befolyásolási igyekezet ugyanúgy jelen van Szlovákiában és más államokban ma is, mint valaha. És úgy gázol át a szuverenitásunkon, mint egykor az orosz tankok az országon.
Nem beszélve arról, hogy néhány politikusunk úgy viselkedik, mintha a farzsebében már ott lenne egy reszkető kézzel írt meghívólevél, Moszkvának címezve.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek