APPl meeg hagyjan. De hogy GE veheto 8.0 USD alatt, mint ma, na, ezt soha senki nek nem hittem volna el egy evvel ezelott sem. Es a vicc az, hogy a java meg hatra van. Minden Dollar fantasztikus vetelre lesz jo az aljan. Imadom.
Nem latom, miert akarna barki a bear piac elejen egy PB=22 es PE=105 extremen tularazott reszvenyt venni. Szerintem maradj cash-ben. Ha jo daytrader vagy akkor is short iranyban kellene tradelni. Amazon target arat majd 80% zuhanas utan lehet megbecsulni.
Szórakoztató volt az az állitásod, hogy miután az elmúlt években végig a trenddel szemben tradeltél mégis felülteljesitetted az indexeket. Ezt még vitorlázóként sem lehet megcsinálni. Már régen kinőttem a gyerekmesékből. De úgy látom a többiek elhiszik és addig nincs baj. (Legalábbis itt a fórumon) Szerintem ne szólits meg többet és akkor nem kell válaszolnom. Selytéseim szerint Neked több szükséged van a jókivánságokra. Minden jót!
Akárhogy elemzem is a Kinrosst, mindig az jön ki, hogy már most nagyon alulárazott. Szerintem 2,25-2,3 USD alá nem kellene jönnie. Ha mégis, akkor ezek bármeddig eshetnek.
1)Hat, sajnos bejohet, hogy GLD beesik. Egy tozsdei penzugyi beomlas eppenseggel egybe vagna ezzel. Az vigasztalna, hogy akkor 1000 USD kornyeken ujra vennek fizikait. Minimum megduplaznam, ami van. . 2)Erdekes nap van. A Dollar ujra eros, az edddigi 96.8 fole kitort. Mar 97.41-et is megnezte. Egyelore az en teoriam latszik most ervenyesulni Dollar ugyben, pitcarn inflacios elmelete majd utana, jopar evvel kesobb jon. Es a Dollar erosodes alatamasztja a GLD esesi potencialjat. Meg elvben lehet ez a DX charton egy flat korrekcios (b) hullam, DE NEM valoszinu. . A Dollar menetel tovabb felfele. Ma ujra jol orrba fogja vagni az EEM piacok bondjait is, meg a tozsdeiket is. . 3)Azsia Tozsdek egyebkent nem esett igazan. Inkabb oldalazott, betoltotte a hagyott gap-et. . 4)A mai nap vizvalaszto lehet az SPY-ban: korrigal tovabb, vagy megindul le? Ugyanis gyonyoruen megvan a korrekcios wave(2) top, mindegyik fontos index most egy fibo ellenallasnal van, lasd csutortoki chartok. Innen le kellene fordulni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20181112v00ovx3cn.jpeg Persze, ha ez valoban wave(3). Mert ha igen, akkor elhuzodo korrekcionak mar nincs helye: akkor gyors, kitartoan eso es meg nagy tuladottsagnal sem felpattano chartot kellene latnunk, es bizony SPY =2300 korul volna a target. December kozepere-vegere. A ciklusok is ilyesmit sugnak. A dollar is.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.