Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mondjuk a gáz ára is esik, mostanában mintha azzal korrelálna a HUF. Ami nem is lenne csoda, mert a szaros gázár miatt van vaskos mínuszban a külker mérleg.
Lesz pozitív megállapodás a Bizottsággal? Nagyon remélem... az duplán jó lenne. Az azt jelentené, hogy a fidesz leépít bizonyos dolgokat a maffiarendszerből + jönni fognak a pénzek.
épp ezt nézem én is csak mi hasítunk!!! 404.310
-4.250
-1.04% ERŐSÖDIK A HORTOBÁGYI FABATKA!!! ÚGY MEGLÖKTÉK HÁTULRÚL, MINTHA SZ JÓZSEF ERESZES PARTI ÓTA SEMMIT NEM TETT VOLNA ÉS MOST ADÓDNA EGY ALKALOM, HOGY MEGLÖKJE JÓL AMIT AKAR!!! NA ILYEN LENDÜLETET KAPTUNK!!! ÉN MONDTAM 320 LESZ AZ ÚJ 410!!!
Azt itt egyébként már mindenki elfelejtette, hogy két hét múlva ársapesz határidő. Ha hosszabbítanak a korábbi félig-meddig visszakozó kommunikáció ellenére, az is tolhat forint lejtmenetén tovább.
Időhúzásra játszhat a kormány, pl. arra, hogy mire a Tanácsnak szavaznia kellene az ügyről, európai belpolitikai változások miatt (pl. olasz, vagy akár svéd) még esetleg nem lenne meg a minősített többség egy szankcióhoz. Meg az EP önmagában még nem az EU, a Bizottság sokkal kevésbé szeret konfrontálódni. Szóval én valamilyen, legalább részleges megegyezésre számítok (bármennyire nyilvánvaló, hogy a magyar kormány most is meg fogja szegni az ígéreteit). Kérdés persze, hogy pusztán a jövőre kifizetendő pénzek lebegtetésével el lehet -e játszani ugyanazt, mint 2011-2012 telén az IMF kapcsán, vagy ez már nem lesz a víz fölött maradásra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)