Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Remélem előbb fog lángolni a karmelita... a parlament épületét sajnálnám kiégve látni, kevés ilyen szép épület van a világon. Ha huxit lesz, biztos költözöm el családostul. UK-ba tudunk menni családegyesítéssel, akkor az lesz elsőnek...
Néztem tegnap a Navracsics interjút, ma olvastam Varga Judit nyilatkozatát, szerintem ők úgy kalkulálnak hogy most nem vesz el pénzt az EB csak felfüggesztenek és decemberig megállapodnak. Akkor esnek pofára ha az EB már most pénzt von el amit már nem kaphatnak meg semmiképp. Pár nap múlva kiderül.
A megegyezes soha nem volt cél. Kar, hogy meg mindig nem esik ez le neked. Orban hamarosan elkezdi a gyulolet cunamit az eu ellen, es sanszos, h ebbol így huxit lesz. Koszonjuk az agyhalott szavazoknak, akik ezt lehetővé tette. Az utolso majd kapcsolja le a villanyt.
Majdnem megpróbálta, csak éppen kilógott a nyelve, mikor ismertették neki a feltételeket.. Ráharapott, emiatt tiszta ideg lett és elkezdett tombolni, itt vagyunk most.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)