Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szia, flat esetében felfelé gondoltam a csúcsot. Persze vannak invalidációs szintek,amikor elesik ez a scenario, de ez hamarosan ki fog derülni,hogy valóban merre az arra.
azt vartak, hogy az olajar esessel ez is jobban esik. de hogy az olaj miert esik most, azt se nagyon ertem. szerintem itt mar csak a robotok kereskednek bena parameterek alapjan
A Dollár folyamatosan gyengül az Euróhoz képest, de a Forint beragadt...mit mond ez nekünk? Mert nekem azt, hogy nem sokan bíznak a holnapi Ft erősödésben. :)
Kérdeztem korábban hogy utalt-e valaki EUR-t wiseról kincstárba. Kiszenvedtem egy oda-vissza utalást. Íme, hátha valakinek segít. Átkonvertáltam a kincstáras számlaszámomat IBAN számra. Wiseról erre a számlára utaltam megjegyzésbe beleírva a nevemet és űgyfélszámomat plusz Bank kód MANEHUHBXXX. Az utalás így 2 napon belül megérkezett. Kincstárból is 2 nap alatt jött át Wisera a pénz. Előtte felvettem A Wise-os EUR számlámat a kincstáras számlák közé. A számlaszám elég rövidnek(BE79+12 szám) tűnt de működik...
de én nagyon szeretem azt enni ami olcsó és jó! és itthon már az evés is luxusnak számít lassan, ezt a vámos is megértheti... nagy a család egy raklap tészta napi 3szori étkezésre nem tart majd sokáig :)
Vámmal aligha terhelhető, és kereskedő céget létrehozni nem olyan bonyolult. Az eredet igazolás esetleg nem felel meg majd a NÉBIH-nak, ha a boltban veszi. :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)