Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ezért van ekkora foglalkoztatás, mert minden szerencsétlen be van állítva és teljesen értelmetlen munkát végez, amiért pénzt is kap...
399.340
+2.060
+0.52%
Nincs limit, de 100kig van rá biztosítás, annál többet ne. Meg figyelj oda hogy rakod rá(saját kártyáról, számláról) hogy ne legyen gond. Ha kiszed az algoritmus felfüggeszthetnek 1-2 hétre. Én megúsztam.
Jó a kérdés. Egy a szerencsénk, hogy nálunk hatalmas nyugati tőke van, amit azért nem egy könnyed esti séta innen elmozgatni, így talán még mindig könnyebben tudunk IMF-en innen finanszírozást találni.
Azért ez elég közel van . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasalt-a-szomszedunk-az-imf-hez-fordult-szerbia-566741. " Az elszálló adósságfinanszírozási költségek és a nyugati befektetők elfordulása miatt a Nemzetközi Valutaalaphoz fordult Szerbia készenléti hitelkeretért – jelentette kedd este egy szerb lap az IMF szerb misszióvezetőjére hivatkozva és ugyanezt erősítette meg az IMF belgrádi irodája a Financial Times-nak. "
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)