Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem erre gondoltam! Egy gyerek se egyszerű: ordít, visít,foga jön, stb. Ha korosabbak a delikvensek, akkor bizony még csak jó esetben ovis az első, de "muszáj" a másodiknak jönni és így sorba. Ha apuka oder anyuka csak prospektusban látott eddig gyereket, akkor hamar jön a kopp... nem feltétlenül fog kelleni még egy. Előkerül a pia/kinek mi, hogy bírja a szitut...vagy majd kacsingatnak erre arra... A másik, hogy bizony a gyerek költséges. Eddig is az volt, de most még inkább az lesz. Pelus, kaja, ruha..., stb.
Tekintve hogy országunk nettó energiaimportőr, ez kb felér egy "jönnek az uniós pénzek" pozitív hírrel számunkra - ha tényleg olcsóbban jön majd, és leginkább ez a kérdés. Egyébként nem csak oroszok vannak. Norvégok, Algéria stb, ők is lenyelik majd az uniós hatósági árat ?
Banyek, én ezt szajkózom ismeretségi körben, már van 2-3 éve... aki 3 gyereket bevállal, úgy, hogy azt se tudja eggyel milyen...háááát...bukta utca lesz pár helyen.
Egyetértünk, csak én azt teszem hozzá mindig is így lesz. Más országokban is így van ! ( Csak amit nem látunk szívünknek nem fáj! ) Beleragadunk saját nyűgeinkbe. Mindig is idealizáltuk" nyugatot"
Politikusoktól semmi jót ne várj , azért nem a civilszférában , vannak . Mind lop, csal, hazudik . az ország ,de még az emberek sorsa sem érdekli őket. Egy érdekük van ,hatalomban legyenek . (mézesbödön) Nincs jobb meg bal , kiszolgáltatott emberek tömege van, akiket szólamokkal ,lózungokkal egymásnak uszítják. Sosem hittem és nem is fogok hinni nekik . Egyiknek sem! Ne reménykedjen senki . Bármi lesz, mindenkinek magának kell megoldani az életét .
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)