Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tök egyértelmű, hogy az oroszok érdeke a legnagyobb bizonytalanság generálása, hogy a leginkább az egekbe verjék a gáz árát. Valamennyit fognak csorgatni Európának is, persze aranyáron. (És mivel a kitermelés és a szállítás költségei valamennyire fixek, ezért simán lehet, hogy a profit akár 100-szorozódik is. Most nyilván egy random számot mondtam.)
Hát a 391es zárás már nem lesz meg valszeg.Semmi nem dőlt el.Ez innentől mozi,volt egy kis shortom,amit sikerült korán lezárni,de azért hozott. Most partvonal. Jó 7végét.
Tudom, nekem is van ketto. De nem indokolja semmi Azt, hogy kevesebb hiteltkamatot fizessen, aki bevallal 3 gyereket. Szerintem igazsagtalan a rendszer . Adjanak csaladi potlekot, segelyt, de ne legyenek elonyeik mas adofizetokkel szemben a piacon. Egy fiatal par meg sassol, hogy megfizethetwylen szamikra egy garzon, mert a csokosok felnyomjak az arat
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)