Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az a beruha soha nem fog az államnak megtérülni. Jó esetben a a 4ig nagytulajainak hoz hasznot. A célja nyilvánvalóan politikai, mert semmi értelme amúgy.
Hát nemtom, azért ha én kötöttem volna az évszázad alkuját akkor azért jobban kitenném az ablakba, nemcsak újságírói kérdésre válaszolnám hogy "hát igen megkötöttük, minden rendben lesz!" GG azt is mondta tegnap, hogy a tanárok fizetése is rendezve lesz, ami egy hatalmas horderejű hír, de mégis úgy kellett kihúzni az újságíróknak belőle, és nem tudtunk meg semmi konkrétat azon kívül hogy "minden fasza lesz ha megjön a péz" Nekik is az lenne az érdekük h megnyugtassanak mindenkit ebben a kérdésben, ehelyett megy ez a konkrétumok nélküli nyilatkozgatás...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)