Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ideje lenne ha orbán letérdelne az EU előtt és bocsánatot kérne. Aztán rábízná a kormányzást olyanra aki ért is hozzá az összes balfék miniszterével együtt. Mit gondolt ez a kis csuti focisuttyó ő fogja megmondani a világnak hogy mi legyen ?
Érdekes: az Origo szóra se (megjelenésre se) méltatta a Forint mai
teljesítményét. Történelmi mélypont a legfőbb valutákhoz! Nem számít!
Bezzeg Berki Mazsi...
Egyebkent par napja irtam, h a csatorna teteje 408-410. Ezt most megcsiptuk. Aki bator, itt akar bele is adhat, de max olyan 400ig. Mindenesetre necces.
ERŐSÖDIK A FO$RINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lÁsSáToK??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az elmúlt órában több mint 1 egységet erősödött népnemzetthy mélykERESZtény hortobágyi csüngőhasú betyár tallérunk!!!!!!!! mondjuk csak azután, hogy ma képes volt esni icipicivel többet, mint 7,5 egységet illetve a héten 0,115 egység híjján 10 egységet megkérem a hívőket, hogy pippantásra fáradjanak az illetékes elvtársakhoz, ereszkedjenek térdre és tegyék a dolgukat!! Ne csigázzák tovább a kancsesz nagyra nőtt kis eszközét...
Ha elkezdjük dobni, akkor ebből az lesz!!! A vak fideSSesek meg benne maradva megszívják a hosszú cicit, mindegy nekik! jó az is abból is tej jön vagy valami olyasmi
Az a vicces, h az igazi recesszio, pl Usa, el sem kezdődött. Szoval ha nalunk a bemelegito szakasz igy nez ki, akkor majd a hard core resz kifejezetten durva lesz. Köszönöm Deleted kollega segitseget, es időben nyitottam a forint pozimat... Csak en ellene, nem mellette 🙂
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)