Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
☺ lehet csak a 'reklám helye' ...de sztem kevesen akarnak itt o1izé állampapírjából venni...(?) én biztos nem ... mondjuk vennék egy otp certit 4-5eFt-os kiütéssel, esetleg egy mol-ost 1,3es korláttal, v. az mtel tl03-at...'oszt jónapot'... ~1-2év múlva talán jók lehetnek (?)
Nem, ez a dübörgő magyar gazdaság eredménye. Amikor Gyuri bácsi alszik és nincs kitéve a forint a nemzetközi spekulánsoknak,magára talál, amíg Soros fel nem ébred és nem folytatja ezt az ámokfutást.
12 éve háborúban állunk, az IMF-fel, Sorossal, Brüsszellel, a Migránsokkal, Gyurcsánnyal... látszik is hrivnya forint kereszten, ők kicsit erősödnek, mi meg nagyot gyengültünk, de ők "csak" 3 hónapja háborúznak.
~408-on egy Euros, ~398-on egy USD-s erste TS certit sikerült ma likvidálni...a Oti TL24 még nem jött össze, de lehet holnap az is meg lehet(?)... jöhet egy kis pihenő, amíg felkészülnek a következő 'betakarítandó' skepi pénzek..(?) szvsz
mert a zemberek hőn szeretett qrmánya megadja a módját a 'lopásnak'(is)...ők nemzeti szalaggal kötik át a 'nokiás dobozt' - mit dobozt - raklapot... és úgy talicskázzák a nemzeti vagyont haza, yachtokra, repülökre...ez mindjárt döfi... és cirkusz is van, migránsokkal, brüsszellel, b@zikkal,stb.. lehet a 'világ legszenzációsabb' tűzijátékán a forintot is fellövik az 'égbe' vhová ~440-re (?) túl a Gellért-hegyen...szvsz
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)