Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"különböző uniós pályázatok lebonyolításához több mint két tucat cégből szőttek céghálózatot, amelybe szerb, szlovák és lett vállalkozásokat is beépítettek. A 24.hu azt is írja, hogy a bevont cégek egyike (amely konzorciumvezető volt az egyik pályázatnál) a Waberer's-Szemerey Kft. volt, amely idén áprilisig Matolcsy György jegybankelnök egyik unokatestvérének, Szemerey Lórándnak az érdekeltsége volt." Ez megint egy szép történet!Ennyit a hiteles jegybankról.
Sokkal inkább az államadósság miatt fájhat a kormány feje. A Stabilitási törvény ugyan kiköti, hogy változatlan árfolyamon kell számolni minden következő év GDP-arányos államadósság-mutatóját, azonban az uniós szabályok esetében nincs ilyen mentesülés. Ez esetben az árfolyam gyengülésének hatása lehet a maastrichti adósságszámokra. Vagyis a forint leértékelődése 1,04 (0,91+0,13) százalékponttal 74,24%-ra emeli meg a GDP-arányos adósságárát, amennyiben a devizaárfolyamok a jelenleg érvényes szinteken maradnak (az euró esetében 328-as, a dollár esetében 281-es szinttel számoltunk). Ez pedig magasabb lenne a 2017 végi 73,6%-os szintnél a maastrichti adósságmutató tekintetében.
1.azt hittem mivel regota kulfoldon elsz talan ugy jobban ertesz mar de ott volt a smiley is nyilvan ironikus voltam. 2. Hat ebben aztan semmi nincs szerintem a fel forum privatba jar. Ne offoljuk szet a topicot tE ne reagalj ram en nem valaszolok neked aztan ugy beke lesz , van olyan ,hogy nem mukodik a kemia Beke,szeretet es eros forint!;-)
varj azert segitek mit jelent az, h folenyeskedes, kerkedes: vagy nem erted amit irok ,valthatunk angolra nemetre talan ugy egyszerubb lesz :-) Azt
irtam HA eszkalalodott volna a problema a jangauly a HAn van .En is
olyan vagyok aki prviat orvoshoz jar mert nem engedhetem meg magamnak
,hogy 5 orat varjak a rendelobe ,es az osszes privat ahol jartam szinte
mindig tele volt varakozo pacienssel. ez igy azert eleg szegenyes nem? igy az ovodaban szoktak kommunikalni eloszor, hogy kinek nagyobb
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)