Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Összejött a bravúr a forintnak", írta a PF, mintha 400 alá ment volna vissza, pedig nem. Csak 2 Ft-ot jött vissza, de ez már bravúr. Szerintem kell erősítés még, 412 szvsz kevés a papíron csökkenő GDP arányos államadóssághoz.
Szerintem meg nem véletlenül mondta a csuti ártány a napokban hogy a Soros emberei miatt gyenge a HUF mert támadják. A birkák megették más meg ezeket nem érdekli..... Nagy durranás nem hinném hogy lenne. Legfeljebb záróra után 31.-én még reszelnek rajta és jöhet a "repülőrajt" meg 21.-én a béke . Azután majd felébrednek, hogy bilibe lóg a kezük.......
Srácoknak bele kéne nyúlnia év végén az alacsony likviditási időszakban, mert amúgy nem fog kijönni a matek az államadósságot érintő törvényi megfelelésben. Ezt ilyenkor lehet a legolcsóbban. Valószínűleg hedge fund és intézményi pozíció is forint short , év végén ezeket be lehet csukni, hogy tisztán induljon az év. Talán a “büszke” pmap tulajok kapnak még egy kiszállót jó szinteken, mielőtt kezdődik az igazi buli.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)