Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ma reggel voltam boltban, agyfaszt kaptam. 1 l tej 500ft felett, a vaj a tojás meg ezer minden kapott egy 20-30%os tolást hátulról. elképesztő . kenyér 670/fél kiló. 10ért vettem reggelit.
Nem baj, lassan mindenkinek egyértelmű lesz, hogy forintban megtakarítani nem célszerű. Ugye sündisznóval is lehet segget törölni technikailag, de vannak erre jól bevált alternatív megoldások. Egyeseknek lassabban, másoknak gyorsabban áll össze a kép. Nyilván ki lehet emelni időszakokat amikor forinttal is lehetet szépen keresni, de pont azért mert kockázatosabb.
Nagy Marci "Az árfolyam a jegybank kérdése - mondta a forintra vonatkozó kérdésre." :) A leendő "független" jegybank elnök meg azt csinál a forinttal amit Marci utasításba ad neki. :) Mivel többek között a GDP pumpálás a cél, ezért a tudatos forintgyengítés borítékolható, habár nem is kell nagyon gyengíteni, gyengül az magától is. Első lépés drasztikus alapkamat csökkentés, ne aprózzátok el balf*szok.
Szerintem még Musknak is tudnak újat tanítani a közpénzek lenyúlásában, pedig már most is rendesen ki van tömve vele, de legalább felé még van némi elvárás is cserébe.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)