Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Abban biztosak lehetünk hogy a forint árfolyamokon rögtön észrevesszük majd mennyire szereti az ilyet a piac. Karmelitában végleg elgurult a gyógyszer, ezek nem normálisak.
Akkor azert kijelenthetjuk,hogy ez az ut,mar egyre kevesbe az europai ut,ugyebar...az elejen vagyunk,de hatarozottan raleptunk arra,hogy majd mi megmondjuk,mi mennyi legyen. Szereti az ilyet a piac,mindig dijjazzak is altalaban.
Ez kész... ...és ezt az embert tartjuk el mi, magyar adófizetők havi 6,3 millió forintos fizetésért. " Nagy Márton közleményben tett javaslatot arra, hogy hagyjuk el az európai statisztikai sztenderdeket, és keressünk olyan módszert, amivel javulás mutatható ki. " Orbán körül már csak seggnyalók vannak.
Volt az a kép (trollkodás szerintem), amin a nyugger elemzi az eurhuf árfolyamot, miszerint az onoka Gyurcsány idején küldött 1000 eurót és csak 250ezret kapott érte bezzeg most 410ezret. Nincs meg esetleg? Pár napja volt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)