Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lassan jöhet a 420 Ft alatt ajándék szlogen ilyen tempóval. Kőkeményen meglopják a forintban megtakarító magyar embereket a forint szándékos gyengítésével.
10órai szünet még sehun, de a negatív erő dolgozik szépen , éreztem reggel, hogy ez sem a mi napunk lesz. chfFO$ 442.305 +2.840 +0.65% eurFO$ 411.335 +1.590 +0.39% usdFO$ 390.50 +1.91 +0.49% Én nem adtam el 430on a chf et, pedig nem bonyi embereink tudják, hogy lent kell venni és fent eladni, de most nem működött a bennfentes 7.érzékük... megeshet, hogy csak FO$rintba akarták ültetni a népet, nehogy elinduljanak marinénik...
412.5 felett már nem lesz miről beszélni. Mármint akkor célba veheti az említett szinteket. A kérdés, hogy 420nál lehet e beleállni shortba, vagy ez már csak buy the dip lesz jó sokáig,és izomból jön a fasza kis infla, és a lakosság újbóli kirablása.
Csak hogy ON topic is legyek :) - Ha kész a háromszög, akkor a minimális célár az alakzatból 414,5 környéke lenne. - Szerintem még talán nincs kész háromszög, és további oldalazást várok. - A nagyobb minta alapján egyébként is inkább feljebb várom mint 414 vagy 417 környéke, és elsődlegesen még egy korrekció részének tekintem a felfelé kört. Tévedés jogát fenntartom :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)