Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Milyen szépen nem csökkentettek, mint várhatóvolt, belevettek a beszéd alatt, mint megszoktuk, majd elengedték a kezét éééss kimutatta valós erejét a csüngőhasú deviza. egész jól tartja magát nem is lett 408 még 407.737+1.402(+0.35%
EURUSD-ben szerintem IV hullámban vagyunk. Nekem egy diagonál az elsődlegesen várakozásom. Kék korrekciós csatornát figyelem. Támasz szinten kapituláltak a medvék. Szerintem elmegy 1.5-1.618. fibo szint közé (kb. 1.065). Aztán majd meglátjuk lesz. https://imgur.com/a/TFTYVT6
EURHUF-ban az eredeti várakozás szerintem továbbra is érvényes, és még talán nincs kész a D hullám sem. https://imgur.com/a/LhGfXQp Azonban el lehet gondolkozni azon alternatívaként, hogy a háromszög egy B hullámban pozícióban lesz, és nem felfelé lesz belőle a kitörés, ahogy korábban próbáltam illusztrálni. Nekem ez a B hullám háromszög nem valószínű (de kizárni nem lehet), és elég egyértelmű az a szint, ahol ezt kell majd elsődlegesség tenni. Ettől még odébb vagyunk. Nagy képen azonban ez sem változtatna sokat nálam, mert ezt továbbra is csak A-B-C korrekció részének tekinteném egy felfelé tartó trendben, amely nem okozna mély korrekciót.
Értem én, hogy zsigerből megy már a hazugság,látszik, hogy mester vagy benne,legalább ebben. Egy bizonyos szint felett nem megyünk le a szintedre. Egy héten belül két hazugsággal is megbuktál,bár gondolom ezért nálatok dícséret jár,meg fizetés. Az a baj, hogy nem tudsz elbújni magad elől, az internet nem felejt, és nem is fog. Egy klasszikus után: Kissé szánalmas ez a vergődés,amit itt lenyomsz,de semmiképpen sem meglepő.
KIjavítom a fogalmazást: Nem a forint gyengül csak éppminden más erősödik. Ami jó hír, mert az erősödő világgazdaság majd magával húzza a magyart is. (disclaimer: A fenti gondolat az írói munkásságom része, propaganda és egyéb célokra felhasználás esetén az ára hárommillió euro. sk, Bp, 202411.19. 13:57)
Fsociety 2023. 04. 03. 11:41Előzmény: #41497 Boomer372 mar veteli szint nalam. A második veteli szint majd a 360 alatt lesz, ha lesz. Mivel nem tokeattetel nyomom, a 350 sem fog zavarni, max ott is veszek majd. Persze meglepne, ha lemenne odaig, de legyen puskapor mindig
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)