Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Orbán Matolcsyról: "amikor a jegybank elnöke lett, a fényes elszigeteltségben élő jegybanki stratégia helyett aktív stratégiát valósított meg, és abban maradtunk akkor, hogy a jegybank azt a segítséget tudja adni a kormánynak – túl a stabil forinton és az alacsony infláción –, hogy felhasználja a nemzetközi kapcsolatait és az intellektuális kapacitását arra, hogy új gondolatokat, a horizonton fodrozódó új jelenséget a kormány rendelkezésére bocsátja"
Dehogy zajlik MNB hiánycsökkentés. A nyereség az majd elveszti közpénz jellegét, vagy betolják a 2026-os kampányba, a veszteség meg hadd legyen ott ahol most is van, az EU megengedte. Nem mondom, hogy fogadnék rá, de jó eséllyel ez lesz a forgatókönyv a Fidesz logikáját ismerve.
Ebből az elsődleges fibo célár 1,045 majd 1,04 lenne egy diagonál 5 hullámában. Ha ez alá menne jelentősen (főleg ha nagyobb tf-en, naposon, esetleg hetesen alázárna), akkor hátrébb veszem a diagonált, és jön a zölddel jelölt klasszikus impulzus értelmezés nálam. Annak 3. hullám 1.02 és 1.016 közé mehetne le. https://imgur.com/a/R7dhEHN
amúgy bennfenteseknek friss meleg euro cash-t adtak, ha ismernek egyből a nyomtatóból veheted ki magadnak. Még felárat se kérnek érte, de azért néha én viszem az A4es papírt hozzá, lássák kivel van dolguk. Bitcoint még nem nyomtattam velük, ebben van valakinek tapasztalata?
Tényleg a zajec-ciklus. Megfeledkezek ról aztán lesz pislogás ha valamelyik nap arra ébredek hogy reggelre dobott egy laza 415 -> 385öt. Amatőr hiba lenne, szóval részemről megeshet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)